Azt megelőzi a menedzsment javaslat:))) Kőbevésett a 100 MW eléréséig nincs osztalék (növekedés priorizáslása), ebben a megváltozott nehezebb környezetben is? Indirekt jel, hogy 2023-ban nem volt még szerződéskötés új projektre, a 2022-ben kezdődőeken kívül, amiből az következik, hogy sokkal nehezebb, és lassabb a tervezett méret összegyűjtése. Viszont az osztalékígéret, illetve annak betartása hitelességi kérdésé válik előbb-utóbb.
Szép Nap-os időt kívánok! Vettem ma 195db-ot 940Ft/ db áron. 500db-ot szeretnék, csak 195-öt kaptam egyenlőre, de mondanom sem kell, hogy még nincs vége a Napnak. Mindenkinek szerencsés kereskedést!
Ez is felmérését...de akkor miért pont most veszi többezresével, némileg esélyt adva a duplaaljnak? El kellett volna engedni 900 alá, és megnézni mi történik. A chartja elég ramaty, persze rövid az időtáv. Eliott fibo talán segítség...mintha 5-6 hónapos hullámok lennének stb Árbevétel idén annyi lesz kb mint 2022-ben, feltételezhetően eredmény is. Persze kellő időben eltüntetik, a mezei kisbüfik nem látnak belőle semmit
én azért azt a konspirációs elvet sem vetném el, hogy mivel a cég maga érdekelt abban, hogy olcsón legyen az srv, így fentről a nyomást is maga helyezi a papírra. Sanyi bácsi az otiban, ha srv-t tart, akkor felfelé vásárol és nem beáll 6%-kal lentebb, hogy majd rádobálják...
Azt azért ne felejtsük el, hogy senki, senkit, semmilyen árfolyamon nem befolyásolt, nem biztatott Nap részvény vásárlására. Aki 8 ezren vett azt hitte jól jár, aki 1200-on, az is, aki 940-en az is. Aki itt régebben - mondjuk 1250-nél azt gondolta, hogy lejebb is tud még menni az ár - pl azért, mert még semmit nem bizonyított az xtend kategóriás illikvid cég, azt hülyeként kezelték. Aki rosszat mert feltételezni, írni, annak oktatást tartottak itt szakemberek a tőzsde világáról, a befektetésről, hosszú távról stb. és trollként kezelték.
Igazad van, vettétek, megkövetem magam! Mondjuk ez így még szomorúbb, hogy még így is képes esni + mi lenne, ha a cég nem venné, konkrétan nem lenne vásárló :(
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf