A nyeresegunk evekre jol szamolhato a termeles nagyjabol szamolhato max 5% elteres a napsutesben a szerzodesek hosszotavuak a kamatkornyezet ami kerdes ha lemennek a kamatok a reszvenyarak felmennek es a magas kamat neheziti az akviziciot
Majd 4-5 év múlva, talán. Addig folyamatosan azt fogod hallani, hogy nincs, mert kell az új akvizíciós célpontokra. Kösz. Csak addig máshol megháromszorozod a pénzed. Igazán kár érte... No, sok sikert és jó egészséget mindenkinek, én elköszöntem innen, megyek pénzt keresni. :)
Hát több szerencsét. Sajnos ehhez a reszvenyhez több türelem kell (meg persze jóval alacsonyabb kamatszint…) Gyors nyereség továbbra sem várható. A jó hangulat és kedv megőrzéséhez egyelőre elegendő lenne kétszer ránézni az évben. Féléves jelentéskor és az év végi beszámolókor.
Ugyan azt mondtam, hogy tartani fogom a maradékot, de mostanra teljesen kiszálltam. (Bocs srácok... Bár nem hiszem, hogy az én 5000 darabom miatt tart ez a szar ott, ahol.) Ez is csak egy átb*szás, amiből már százat láttunk a BÉT-en. Szomorú, mert amúgy az alapötlet nagyon jó lenne. Szálljatok ki, amíg tehetitek. Kisbefektetőnek itt nem terem nyereség, ezt nem arra találták ki. Sajnálom, hogy én is későn láttam be, de még mindig jobb későn, mint soha.
Szabályok betartása tekintetében le a kalappal. Profin vezeted a céget. Viszont fel kell tenned önmagadnak egy kérdést: mi a célod? 1.) A Te vezetésed alatt érje el a cég tőzsdei ára a minimum értéket? vagy 2.) A Te vezetésed alatt bizonyítsa a cég, hogy méltó a standard kategóriára és akik beletették a pénzüket azok ne csalódjanak.
Csak azt nem tudom, hogy tegnapról mára mi változott akkorát, hogy tegnap nekem 195db-nál nem adtak többet 940-en pedig 500-ra volt bent a megbízásom. Nem baj, megbüntetem a köcsög eladókat: csak 900 alatt veszek legközelebb. Bolond aki többet ad érte!
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf