Én meg akkor lennék elégedett, ha jól beszakadna, bevásárolnék, aztán visszapattanna és kitáraznék +20 +50% nyerőben...kábé qrvagyorsan :D de ne reménykedjünk, mivel 1000 körül vásároltam, szóval esélytelen az emelkedés :D 900 alatt új mélységek várnak ránk a napban naponta, főleg százalékosan nézve. 10000 -> 1000 -> 100 ??? Humet nyűtex effektus végül, 10pötty az is. Tőzegszirup napelem egyre megy. A főni ott is - itt is végigcseteli. Esetleg MVM felvásarolja, de ezt majd lehet 10Ftnál dobják csak be. :)
egyébként meg ha kicsit engednék levegőhöz jutni, menni felfele egy kört, szerintem megjönnének a szerencsevadász vevők és a forgalom is és aki ennyire ki akar tárazni, adhaná feljebb is. úgy tűnik, a saját pénze ellensége
Miért mondtátok a közgyűlésen, hogy "lesz SRV 1250-ig, -szó szerint - hogy legyen egy alsó korlát". Amikor ez elhangzott 1050 volt az árfolyam és engem megnyugtatott. Utóbbi hetekben 1000-ig sincs SRV, nemhogy 1250-ig. Személy szerint kicsit megtévesztve érzem magam. Nem azt gondoltam, hogy majd most 1250-ig kikaptok mindent, de ha legalább látnék egy jelzést, hogy érdekli a céget, hogy ne essen az árfolyam mértéktelenül, mint a kő, már elégedett lennék.
szerintem nem manipulálják. Csak egyre több kissebb és nagyobb kisbüfinek lesz elege és átkokat szórva vagy rezignáltan zsebre vágva a veszteségét eladja.
A tokebevonasra a kotveny nem igazan alkalmas nalunk . Az ontesz tokebol kell hogy menjen arra van kgy felhatalmazas . Fe sokkal nehezebb a magas hozamok miatt de ha nezed drasztikusan mennek le a kamatok .
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf