Tévedésben vagy nem azért írom hogy nagyképű legyek hanem hogy tudatos befektetők legyetek ez nem cserencsejatek hanem tudatos döntések sorozata és meg akkor is tevedhetsz
Úgy kereskedtem vele h 1-2 hétig az elején 2-3 ezer forintokat mozgott naponta!Gyorsan akartam sokat keresni! Nem néztem semmi üzleti tervet,csak azt h van napi 50-100 milliós forgalom, nem úgy mint januártól napi max 1 millios forgalom!!!
Ez így túl egyszerű lenne ahogyan írod. Persze az igaz, hogy saját pénze sorsáról mindenki maga dönt és a felelősség az övé. Viszont a cég vezetésének BÉT közlemény formájában fel kellett volna hívni a figyelmet arra, hogy általuk nem ismert és nem befolyásolható személy vagy csoport a részvény árát irreális mértékben befolyásolja. El kellett volna ettől határolódniuk és közölni a fair árat. És ezt nem utólag, hanem akkor kellett volna megtenniük. A bizalom megmaradt volna és nem bukott volna annyi ember. Ha ezt akkor megteszik, most nem 1200 alatt lenne az ár. Nekem ez a véleményem.
Teljesen érthetetlen lehetett 5000 Ft-ért megvenni. Ez a mostani adatok mellett is kb hatszoros könyv szerinti értéket és 25-szörös (!) P/E-t jelentene, akkoriban meg még így sem állt a NAP. Sokszor mondják nekem, hogy nem a funda mozgatja a kereskedést, ami igaz is a mai BÉT-en, de azért erős támpontot ad, hogy az adott részvény túlértékelt-e. És ha ennyire erősen túlértékelt, középtávon màr nem viszi a spekuláció, hanem a funda kerül előtérbe. Aki ennyire túlértékelt áron vesz részvényt, csak magát hibáztathatja, mert nem a vezetés kényszerítette rá, hogy vegye meg.
Gyorsan akartam keresni vele,nem sikerült az éven 2-3szor volt 1300 felett,így utólag az is elég nevetséges h egy TULAJDONOS itt fórumozgat inkább bújna el.Bár amit tőlem elvett abból jól elvan az éven🤣🤣🤣
Gyorsan akartam keresni vele,nem sikerült az éven 2-3szor volt 1300 felett,így utólag az is elég nevetséges h egy TULAJDONOS itt fórumozgat inkább bújna el.Bár amit tőlem elvett abból jól elvan az éven🤣🤣🤣
5000?? Miért vettél bele 5000nél??? Őszintén mit néztél meg amikor így döntöttél? Én 2000 felett hozzá sem mertem nyúlni most 1208 körüli átlagom van...és 1430 vagy 1440-re be van téve a megbízás eladásra, ennyit tud egyelőre
NAP Nyrt.
https://bet.hu/newkibdata/128599130/NAP_InfoDok_jovahagyas.pdf