Osztálykülönbség van a Benfica és a Brugge között. Meglepődnék, ha nem rúgnának a hazaiak még egyet legalább, úgyhogy Benfica -0,75-ös ázsiai hendivel + ráadásnak több mint 3,5 gól.
Hétvége van tehát olasz bajnokság ismét folytatodik.A Bologna-Monza meccs gólgazdagnak igérkezik itt a minkét csapat rúg gólt lehet jó választás valamint holnap a Veronának be kell húznia a győzelmet ha benn akar maradni a Salernitana ellenében.Az odds igy 1,8*1,85 vagyis 3,3
Az jó. Nekem is jött a 2 jósolt, ma nehezebb a műsor. Karagümrük vs besiktas GG Ross county vs Hibernian x2 Bastia vs st etienne x2 Paris fc vs pau 1 Meglepi lehet Sochaux vs valenciennes x
X re vajazok habár Verona mostanság összeszedett. Nb2 Szeged vs Eto X vagy meglepi 2 Várban eldöntik ezt is, a Kisvárda kapusa is onnan kapta, hogy nem érhet hozzá kézzel a Paks egyenlítő góljánál 😬
Csak amit láttál úgy! Bayern szingli x 12 ezerrel, meg a Mallorcaval 5ezer pár százzal! Mert ma 317xxx volt a nyerő, 300at kiutaltam, maradt 17xxxft, amit így tettem fel, és lett még így 136xxxft 😁 Ilyenkor 100 ki, a maradék pörög tovább! Úgyhogy a 300 ból 400 lett!
Tippmix sport