Azon morfondírozom,hogy az Ersténél valóban ennyire hülyének néznek bennünket(kicsiket),vagy ők maguk ekkora barmok!Amit felhalmozásra ajánlanak,nagyot perecel mindig!Ki vesz 4800 nál Ricsit,hogy 5300 lesz?Kiszórták mind sztem a balekoknak,ennyire nem lehetnek hülyék!Mint ahogy tavaly a 19000es Molt is!
Természetesen, és "nagyobb" bukóm legutoljára OTP-nél volt ahol a kamatcsökkentés (a Kúria döntés követő kamatcsökkentés) éppen esést váltott ki, amit nem akartam tudomásul venni és megbüntetett a piac.
Tehát előfordulhat az, hogy a korábbi nyereségeidből jelentős mennyiséget elvesz az, ha nagyon bezúg, és 3x akkor csomag még arányaiban is nagyobb veszteségét kell realizálnod. Volt már ilyen?
lefoglalt a ricsi meg meló is van..
13500 nyilván nem véletlen, szóval ott beszállnék, de ez persze függ a helyzettől is és amennyiben onnan esik, 1-2 szinten még belevennék szintén közegtől függően, ha tovább is szakad akkor realizálok
Jól látod, na ezt nem reméltem, hogy betölti, így az én értelmezésemben jó volt a kiszállóm... amúgy beállt az állóvíz ..., de estére felfelé képzelem el az irányt, azaz egy kis csorgás jól jönne
a jutalék vmivel kevesebb (lásd RC) és pár perces , netán 1-2 órás dt körtől 50-100 db-os pakkal ilyen harmatgyenge mozgás mellett mit vársz ? Naponta megcsinálod 2-3 alkalommal munka mellett és számomra kész is ... ez nem swing vagy hosszabbtávú pakk ...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.