ezúttal elhamarkodtam, de ez sajnos nem látható előre még 10-es könyvből sem, erősen illikviddé vált, bármikor képes kolmolyan kilendülni, de cak menjen felfelé... nem a dt a lényeg nekem se
... hogy mekkora különbséggel érdemes csinálni? nos értelemszerűen minél nagyobbal, de már 10-15(!) ponttal is beérem
2014.02.05 09:25:03 A X számú MOL Eladás TDT szerződéséből 50 db 13 765 áron teljesült (ido: 2014.02.05 09:25:02) Olvasott
2014.02.05 09:16:34 A Y számú MOL Vétel TDT szerződéséből 50 db 13 695 áron teljesült (ido: 2014.02.05 09:16:33) Olvasott
jelen esetben tehát a rést lovagoltam meg pár perces pozi felvéttel, ezt követően ahogy korábban írtam lassan kiegyenlítődik a vétel-eladás közötti rés és indul a naoi vízszintes vonal, majd este újra kavarás van, tegnap leírtam vhol, visszakereshető ha érdekel
közben ma úgy látom változott a napi program nem lesz vízszintes vonal...
Teljesen mindegy az eredményesség!Ha felfelé akarják hajtani a papírt,akkod fel megy,ha lefelé akkor hiába van jó eredmény,minden hírt úgy szerkesztenek,úgy elemzik hogy lefelé hajtsák!A Ricsi is mit keres itt,ilyen magasságba?
Úgy van.
De pénteken a vak is látta, hogy egy irreális felhúzás van. Ez egy jó alkalom volt. Ha jól emlékszem te hétfőn meg is játszottad sikerrel.
Amúgy nem kell, sőt nem is tudod minden nap megjátszani és napon túlra is vihető mivel "paraszt".
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.