Én is long párti vagyok. Ha rajtam múlna a shortot (értékpapír kölcsönzést)megtiltanám. A parasztshort az teljesen más tészta. Ott van saját papírod. Azzal játszol.
Amúgy a parasztshortot azért vetettem föl már több esetben is, mert sokan benne csücsülnek és moziznak ahelyett, hogy vennének ki egy kis pénzt a papírjukból.
Matematikailag igen, de lelkileg longos beállítódású vagyok, azaz szeretek értéket "teremteni" és nem "rombolni".. pont ezt a hasonlatot használtam a BLUE fórumban is pár napja... (tudom a short nem rombolás, de mégis ezzel azonosítom tudat alatt)
Lassan megint 1000 ft mínuszban vagyok,és már bánom,hogy tegnap visszavettem a parasztshortom!Kezdem feladni,az emelkedésben való
hitemet!Holnaptól csak ritkán nézek rá,nehogy megpróbáljak beleadni!:(
Sztem is. Amúgy DT már csak délelőtt van részemről, reggeli nyitást megveszem ha pirosban indít, esetleg nyitás követő esésben, majd a még mindig óriási rés(ek) közt eladom, vagy megvárom az első felhúzást és akkor realizálok. Ezt követően menetrendszerűen "záródnak az ajtók", azaz K-s pakkok egy kijelölt tartomány alsó-felső szélén és egész nap rendkívül szűk sávban oldalzás. Záráskor felélednek ha fent volt akkor lehúzás, ha lent akkor felhúzás és vége a napi kereskedésnek. ha lehúzták, akkor érdemes megvenni zárásban.
Most érkezett el a jó beszállási lehetőség! ezen a szinten már csak venni lehet! Ettől jobb jöhet ha hirtelen megindul fel akkor már késő lesz beszállási pozíciókat felvenni! :)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.