Szerintem egy fél éve már a Mol a legalulértékeltebb a Bét-en.
A Ricsi fel lett fújva kissé, hirtelen mindenki beleszeretett, aztán a pici lufi elpukkant.
Csak próbáltam egy kis reményt adni neked és nem azt kiemelni hogy te milyen magasról vagy benne és én milyen alacsonyról. Nem szokásom, más kárán örömködni. Csak minden hozzászólásodból a negatívumokat lehet kivenni, gondoltam egy kis biztatás nem árt.
Én már kivárom a piac reakcióját, a Ricsi teljesítménye kicsit szíven ütött. Úgy gondolom hogy azután a Mol lesz a legalulértékeltebb papír a Bét-n. Fogok belőle akkor venni.
Tény hogy TA alapján nem néz ki jól. Addig még nincs megoldása az INA ügynek itt fog kóvájogni, amibe lassú esés is benne lehet.
A piac nem szereti a bizonytalanságot. Az hogy visszatér egy adott szinthez miért lenne az esés jele?
Én nem igazán hiszem, hogy 13K alá menne tartósan, jelen helyzetben. Auz nem lehet tudni, hogy az INA eladást hogy reagálja le a piac, de már beárazták, természetesen generálhat egy eladási hullámot, de lehet hogy nem lesz semmi. Pont kerül egy nyitott kérdésre és ezt várják a befektetők, főleg ha a MOL nyilatkozik egy jót hogy mire szánják a lóvét.
Én is benne vagyok 1/3-ad tőkével, 14300-as átlaggal, de minden szinten bővítek, ha lejjebb menne.
Nyugi, jó lesz ez. Az ritkán fordul elő hogy az alján vesz az ember és pár nap múlva 15%-ot kivesz.
Egyenlőre én még nem parázok,de lehet csak azért,mert megedződtem az évek alatt,persze a bukó mindig fáj,de az is,amikor kiüli az ember,és az utolsó pillanatban eladja,és másnap,vagy 1 hét múlva fordul,és az pénze egy másik papírban van,szerintem közel az alja ennek a sztorinak,már szinte az összes rossz hírt beadták(mnyp,tripla bóvli,Dana,stb...),és keveseknek van ennél lejjebről papírja,még az ina sztori csavarhat talán egyet,ha sokáig húzzák.
Az sem semmi,az Egon elemzési nem nagyon jönnek be, csak azért írtam amit írtam nem csodálkoznék rajta, hogy még jobban beejtik, mert nagyon nem akarják az emelkedést. Ez a 13600as szint visszatér már 3 hete és e miatt vagyok elkenődve, mert ez az esésnek a jele és nem az emelkedésnek. ha tudnám, hogy igazam van természetesen eladnám nagy bukóban nem, hogy még benyaljak 2600 pontot lefelé...
Egon tavaly tavasszal az mtelekomot 468-ig várta szelvényvágás előtt...meg sem közelítette...persze nem mindig rosszak az elemzései,de azért érdemes körültekintőnek lenni,más elemzőket is elolvasni,pl quaestor,stb,de a végső döntést úgyis maga hozza meg az ember,hová teszi a pénzét.
Jó lesz ez előbb utóbb,én 250db-al vagyok beragadva,19K körüli értékkel,és kiülöm,még ha 2 évet várnom kell rá akkor is,2009-ben dobtam az otp-m,fél milla bukóval,egy év múlva 7,4K lett:(,a fejem a falba vertem,mollyt azon a nyáron dobtam,11,3K körül,tisztes bukóval,aztán 26-ig ment...azt nem mondom,hogy nem lehet még ennél is lejjebb,de tanulva a 2009-es hibákból,amikor mindenki temette,akkor kezdett emelkedni,persze ezt mindenkinek saját stratégiája alapján kell eldöntenie,mennyi ideig akar benne ülni,vagy ha van jobb biznisz akkor lépni kell.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.