Hát az nem éri meg senkinek sem!! Alapból 15%-adó,meg plusszba 13%! Az 27%- alék adó,ez senkinek se éri meg,mennyi marad 250-ből??...180-forint?? Semmi...fúúj...👎👎👎😟
Egyelőre elvtárs elég rövidnek bizonyult!:))) Na most már lehet, hogy van ok ! :)) Ha elbuknak a 48-as bátor vitézek baj is lehet!!! De ne adjuk fel mindjárt az első próbánál! :)))
Én is többet vártam. Az első reakció szerint a piac is. Én az eladósodottságra hivatkozást nem értem, a molnak alacsony a hitelállománya. (Jelenleg viszont a kamatok magasan vannak, nem akart magas kamatok mellett eladósodni). Valószínűleg a beruházások visznek idén több pénzt. (A beruházás viszont később meg is térülhet, ilyen volumenű beruházásnál ezt biztosan átszámolták.) Az első negyedéves eredmények után jöhet az újraszámolás, addig kivárás. Az elgondolásomhoz képest ez részvényenként 50 Ft ki nem fizetett osztalék, ami nem elveszik, csak tartalékba kerül, lehet jövőre biztosabban lesz 350!
Manapság ilyen az újságirás, szeretnek dobálózni a nagy szavakkal..Egyébként aki most ész nélkül szórja egy 250 Ftos osztalékra az valóban sajnos bohoc kategoria a tőzsdén.. majd visszajönnek feljebb:_)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.