A kaporszakállú blokkolja az OTP kereskedési felületét? Venni akarok, de azt írja ki a rendszer, hogy Balin felhasználó áll minden áron és mennyiségben vételi oldalon.
Én is azért tettem 235-re a tippem, mert jött egy “figyelmeztetés”, hogy az osztalékjavaslatnál figyelembe kell venniük majd az adóterheket. Igazából jobb lett, mint vártam, gondolom a pozitív Q4 csalhatta egy kicsit felfelé.
Innentől valószínűleg azt figyelik majd a befektetők, hogy mikor és milyen ütemben csökkentik az extra adókat. Ha figyelembe vesszük az elvonások mértékét akkor látszik, hogy brutális tartalékok lennének a vállalatban. ‘25-‘26 után alap lehet a 350-400Ft osztalék is akár.
Sokakat beültetnek a hintába..ha van annyira értelmetlen hogy egy 250 FTos oszti hirre eldobja köszönik...S hova száll be az okos kis büfi?? Kis összeggel lehet rángatni az árfolyamot kicsiktől meg elszipkázni... egyszercsak felnyomják pár nap 100 pontot az lesz a nagy esés vége...
Igen azért írtam 250 osztit, mert Bacsa figyelmeztette a befektetőket, hogy kevesebb lesz, mint tavaly, január végén vagy februárban jelezte. Őszintén titokban én is vártam a 300 körülit, kis befektetők át árazták gyorsan 1% feletti eséssel, de nagy eladásokat nem látok. Véleményem: nagy befektetőknek a 8% osztalék érték is remek. Túlságosan osztalék központúan látom a véleményeket, megértem, de én továbbra is bízom az osztalék nélküli emelkedésben azaz nem az osztalék vinné feljebb az árazást. Idő eldönti jól okoskodtam e. Beruházási költségekre bizonyosan tartalékoltak. 2500-2700-as várakozásokat nem tudom hová tenni, Q4 eredmény és várható 2024. évi teljesítmény alapján nem véletlenül 2900 felett kereskednek a Mollal egy hónapja.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.