Én egyik esésének (sem MOL, sem OTP) sem örülök egyesekkel ellentétben. Mondjuk nem is aggódom egyik miatt sem, de sokakkal együtt mind2 emelkedésének tudnék örülni, mert egy ideje eléggé lefelé konyulgat az egész BÉT. :(
Ott ma is új min. érték van, de ezt még nem nevezném zuttynak. Persze ettől még azt gondolom, időszerű ott egy jó nagy zutty. Talán, ha ma szignifikánsan törik a 16700, de lehet csak 16400-nál indul el igazán!
Ha az OTP-t rendesebben bezúzzák a mostani csorgatás helyett, ugye tudod, hogy megy vele a MOL is? A 250ft osztalék kevés arra, hogy ilyenkor megtartsa. (ráadásul az OTP a tapasztalatok alapján gyorsabban tel tud épülni egy támadásból):
Osztalékjavaslat bejelentése óta 2918 volt a minimum érték. R: 2950, tegnap 2944 volt a max. Talán megvolt a csalódottság mélypontja! Én is várom a horvát kártérítés beérkezésének hírét, és bizakodom egy extra osztalékban az eddig bejelentetten felül.
Nem tartom - veled ellentétben - okosabbnak magam senkinél. Viszont áldom a józan paraszti eszemet, h tavaly, mikor vásárlás előtt álltam meggondoltam magam és inkább hallgattam magamra, mint rád, aki szakadást és új mélypontokat vizionáltál. Láthatólag nálad ez a becsípődés azóta sem változott, én és a pénztárcám viszont köszönjük szépen, de inkább továbbra sem hallgatunk rád. Biztos Csányi manipulálja akkor a külföldi tőzsdéket is, azért mennek újabb és újabb ATH-ra. Apropó, ha már beszélünk, mikor jön a MOL kitörés, amit az elmúlt időszakban erőteljesen vizionáltál v. ez már az lenne? Vagy majd akkor jössz elő újra vele, mikor beindul az oszti rally, h te megmondtad, h emelkedni fog? Mert eddig bmennyire is szerettük volna (igen én is, mert MOL-om is van) vhogy ez a kitörés sem jött be neked, ahogy a 6-8k-s OTP sem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.