Pontosan! Jól látod! alapvetően azzal van gond ,hogy a társadalom legalább fele éppen olyan hülye, mint a "F"......sz!!!!!! Az aki ad egy minusz egy reál-ra ....... a lényeget el mondtam...
Van aki a tényeket is leminuszolja!Akkor mondom,hogy aki rak be egy reált,azzal mondjuk akinek csak 15 perces adatai vannak annak tud vagy akar segíteni,ha egy vételt,vagy akár eladást akar betenni éppen!De ezek szerint van aki azt hiszi,hogy miattad nem 3450 az árfolyam itt,vagy Veled van baja esetleg nem tudom!
Hát az van , hogy már ők is tudják amit mi már régen tudunk. :)))))) (sok mínuszt kaptam pedig) Vagy puszta véletlen , hogy 2780-at rakják telibe?? :))) 2784 a madár (célár), 2796 az Ma200 /D A többit majd később, feladat van így is bőven! :))))))))) Ha borítanak az.............. Jó spekit!
Abszolur igy van: MOl mostani arakon jo, 10% koruli osztalekot fizet. Es az is latszik, a 2780 szint regota egy eros ellenallas; de amit nemi toporgas utan at fog torni. Amint a Brent olaj kepes lesz a 80.5$ fole kerulni, (most 76), a MOL ki fog torni az ellenallas fole. 2025 szerintem jo ev lesz a MOL pozicioban.
Hát a 250 szép és jó csak ugye abból lecsaptak egyből 15%-ot .. 212,5 lett a nettó. és 3.080 volt aznap ~ 7% ... persze 10 évvel ezelőtt jó kis pénz volt de most hetente képes ennyit emelkedni az élelmiszer.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.