MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
minden számít! semmi szükség a légi forgalomra! ahogyan a motorizált tengeri szállításra sem! . plusz a "szórakoztató" elektronikára sem! pillanatok alatt össze lehetne "gereblyézni" jelentős kibocsájtáscsökkentést!
Nagyon egyszerű a dolog akkor. NE használd. Neked se muszáj naponta itt tolni a propagandát. És ha nincs kereslet nincs probléma. Amúgy bocs de ennek a 60%-nak azért csak utánanézek. A fűtés szvsz messze többet kéne hogy elvigyen a számítástechnikánál szerintem de majd meglátom.
Igen! . ez lenne a lényeg! . megtartani egy lehetőséget a mentési meg védelmi rendszereknek a működtetéséhez az a mostani fogyasztáshoz képest 0,000xxx % lenne csak!
"ebből nem derül ki, hogy a közlekedés, fuvarozás mennyit bocsájt ki." . lásd korábbi komentjeim. Mindent nem írhatok le egybe mert el se olvasnátok. Meghát ki kell azért keresni. nincs semmi se bekészítve hogy megválaszoljak neked. De láthatóan te is jól használod a keresőt. Ha szerinted valami tényező okozza a gondot esetleg megnézheted mielött kijelented hogy az okozza a problémát. Ha így tettél volna meglátod hogy a légi közlekedés teljes leállítása is kb 1,5% csökkenést okozna ahogy nem sokkal több lenne a kereskedelmi forgalom ( hajózás főképp ). Ellenben a bazi nagy arányú energetikával.
írtam a napokban, hogy a megtermelt áram 60%-át !!!!! a számítástechnika és a kommunikáció fogyasztja el. . gyakorlatilag az ember ezzel a teljesen értelmetlen tevékenységével a legnagyobb szennyező! volt egy doksi fim a you tube szerverparkjáról! brutális a fogyasztása!!!!! gondolom a facebook sem sokkal fogyaszt kevesebbet..... stb.... stb...
Légszennyező anyagok: széndioxid 81%, Metán 10% . A többi ostozik a maradék 9%-on. .A gázok forrásának 78% az energia. Mezőgazdaság 10% ipar 9%. . ebből nem derül ki, hogy a közlekedés, fuvarozás mennyit bocsájt ki.
Amúgy kerestem egy másik adatot. A nemzetközi kereskedelem 642 millio tonna CO2 kibocsátással járt 2015-ben. Miközben a világ Co2 kibocsátása 36.000 volt. Szóval nem a kereskedelem miatt magas ez az érték.
"a globális kereskedelem mennyi tonna CO-t ereszt a légkörbe óránként? pl. miért kell nekünk spanyol vagy marokkói paprikát venni... esetleg ausztrál bort?" . http://www.europarl.europa.eu/news/hu/headlines/society/20180301STO98928/uveghazhatasu-gazok-kibocsatasa-az-eu-ban-infografika Bár tudom linket nem fogsz megnyitni de írd be keresőbe: "uveghazhatasu-gazok-kibocsatasa-az-eu-ban-infografika". . Légszennyező anyagok: széndioxid 81%, Metán 10% . A többi ostozik a maradék 9%-on. . A gázok forrásának 78% az energia. Mezőgazdaság 10% ipar 9%. . Ezért próbálják meg az energián át megfogni európában elsősorban. . És igen ha Trump ebből kiugrik akkor az EU hiába csökkent 10-20%-okat ha a nála 1,5 szer nagyobb kibocsátó amcsik vagy a 3-szor nagyobb kibocsátó Kínaiak növelnek. Csak éppen nem az a megoldás hogyha más szemetel akkor én is szemetelek. Hanem őket is rávenni a nem szennyezésre. Trump is a hülye kereskedelmi háborújával meg klima visszalépésével rövid távú érdekekért áldozza be az igazán fontos hosszútávú terveket.
szép új jövő! . ezért.... ne mentsük meg az emberiséget!!!!!! . ezek mind dr. Bubós gyógymódok az adott betegségre!!!! :(((((((((((( . a szenet semmilyen formában nem szabad elégetni! . nincsen más megoldás! . van politikus aki ebbe beleáll? . kb. ennyit a klímavédelemről.....
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.