Topiknyitó: totoro 2021. 10. 18. 08:18

Márki-Zayt Miniszterelnöknek!  

Legyen már egy saját topikja :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
signal2
signal2 2022. 01. 12. 21:36
Előzmény: #2397  zhagar
A letelepedési kötvényekkel  1 pénzügyi és 1 kommunikációs probléma van.
Pénzügyi: értelmetlenül drága finanszírozási forma volt az államnak a jutalék miatt, ami olyan 70 mrd Ft-t tett ki, és ismert vagy ismeretlen hátterű közvetítőkhöz került.
Kommunikációs: a letelepedési kötvényesek migránsok. Saját kultúrájuk szerint élnek, hígítják az európai kultúrát. És őket bizony a jelenlegi kormány engedte be. Pedig minden egyéb esetben azt kommunikálja, hogy nem kell migráns, mert meg kell maradni keresztány kultúrájú országnak/ Európának. Hogyne.
signal2
signal2 2022. 01. 12. 21:31
Idéznéd szó szerint a "dk elnökét és alelnökét", ahol azt mondja, hogy lebontanák a kerítést, és illegális mingránsokat engednének be?
Csak azért kérdezem, mert a fidesz kurva sok közpénzből kitartott propagandamédiája eddig minden ilyen esetben, kivétel nélkül ferdített/ hazudott. Pl Soros és Karácsony esetében. Lássuk akkor ezt!
kukacponthu 2022. 01. 12. 21:21
:)
zhagar 2022. 01. 12. 21:01
Előzmény: #2286  kukacponthu
ó, hát persze hogy „lezártad (volna) a vitát, hiszen 3-szorosan is beleégtél: nem voltál tisztában a kötvény procedúrújúval és azt hitted hogy nem volt benne átvilágítás; illetve 1 db olyan estet sem tudátl felsorolni amikor bebizonyosodott volna, a hogy a kötvényesek bűncselekményeket követtek volna el nálunk! az egész beszélgetés alapfelvetését pedig -  azt, hogy a Dk elnöke és alelnöke a hétvégén lényegében azt mondta ki burkoltan hogy lebontanák a déli határkerítést azaz beengednék az illegális beándorlótömeget – szintén nem tudtad, meg sem próbáltad cáfolni!
a végén azért csak sikerült benyögnöd Pharaon nevét, csakhogy szólok, ebbe is belsülsz, hiszen: Pharaonnak akkor nemcsak a magyar, hanem az egész EU összes tagországának a titkosszolgálaát és az Interpolt is sikerült átvernie az unióba való belépésekor, hiszen egyik országból sem érkezett Bp.-re oylan visszajelzés, miszerint ő kockézatot jelentene, tehát teljsesen legálisan tartózkodott itt , schengeni vízummal (akkor még nem tudták hogy ez egy nagyon gyakori név az arab világban, így többféle személynévvel és születési dátummal is folyt körözés ilyen személy ellen, de egyezés egyikük adataival sem volt az ő papírjaiban, hiába kerestek rá ezekre a magyar hatóságok! ráadásul, a magyar Alkotmányvédelmi Hivatalnak utólag kellett lekérnie az ujjnyomatait, mivel azokat az amerikaiak nem csatolták a körözéshez!!!!
öcsém!.., te még fotelforradalmárnak is nagyon kevés vagy, maradjunk annyiban!......
Heisenberg
Heisenberg 2022. 01. 12. 20:26
Na, legalább tudjuk, hogy minek az ára fog biztosan emelkedni. Az összes többié....
realmadrid 2022. 01. 12. 18:16
Előzmény: #2386  HPeter76
Nem idegeskedek de ez a vitakultúra? 
HPeter76
HPeter76 2022. 01. 12. 16:39
Előzmény: #2393  Csakegyolvaso
Áhh nem kell minősíteni.. Isten áldjon..
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 01. 12. 16:35
Előzmény: #2391  HPeter76
Beloled kiindulva azt hallasz meg amit akarsz ergo miert is kene fgolalkoz nai velemyneddel? Ne mvlaszolsz senkinek csak modnod a magadet mondjuk ugy, egy bot vagy rajtad lehe ta legjobba latni hoyg milyen fizetett krumplipucolo.A froum elgalja vagy koynveldel ezt magadba.
HPeter76
HPeter76 2022. 01. 12. 16:31
Előzmény: #2391  HPeter76
Szegény nép(egész ország sőt minden Eus ország velünk egyetembe kísérlet alanya lett, na ezt végtelenül sajnálom Ellenzék ezt mért nem látja be!! 
HPeter76
HPeter76 2022. 01. 12. 16:28
Előzmény: #2389  Csakegyolvaso
Remélem nem lesz újra Összefogás, egyszer már bedőlt,aztán vidéken nem hisznek nekik az 100%-ék
 nem is tudom hanyadik próbálkozás már ez megint "új köntösbe" MZP. 10 arca nincs, akkor egy se!!
   Keresd meg melyik a jó EZT ERRE GONDOLTAM,AZT ARRA ÍGY VAN VELE KÖRBEJÁR AZ ÓRA, BESZÉL AZ ÓRÁKAT. Behozni a multikat gyárakat Építenének. nem is hallottam tőlük..Mulikultúra na az megyen 1000-el!
HPeter76
HPeter76 2022. 01. 12. 16:19
-most mér nem kritizálják az Usa Vakcína gyártókat(Hiszen jószerivel csak azzal oltanak az útóbbi időkbe),ha olyan nagy gyógyszer gondnokok..Ez nem kettős mérce? az porig rombolom mert Kinából jön,USA gyártók hát az jó,de még annál is jobb!!Hu nagyon butitják a népet!! Ehhez nekem egy hét kellett
 felfogjam mi történik a világba- Mindenki Eladni akar!! Bakker ezekből a gyógyszerekből(OLTÓANYAGOKBÓL) 10 oltással se fogunk előre haladni!! na,hogy van ez?
 Persze,hogy nem kapargassa meg senki!! Következő szállítás azonnal LEÁLLÍTANÁK!! 
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 01. 12. 16:18
Előzmény: #2386  HPeter76
Igy van nem kell idegeskednetek be kel llatni kevesek vagytok Sotime is kifogyott a szavakbol most kapja az uj informacioit kiralyotoktol miket mondhat xD.Pihenjetek ne eroltessetek meg magatokat aprilisba uj arcok lesznek a parlamentbe.
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 01. 12. 16:16
Előzmény: #2384  realmadrid
Meg igy is magasabb a szinvonala annak amit te produkalsz 4ig forumba egyszer erro lsut a nap egyszer arro lsut a nap.Nem szavazok a fideszre de inkabb ok legyenek.Meg te se tudod mire akarsz gondolni xD
HPeter76
HPeter76 2022. 01. 12. 16:07
mindent kiforgatnak..
HPeter76
Előzmény: #2384  realmadrid
ne idegeskedjél..
HPeter76
Azt se értem nézem az Eus országokat sorra, mutasson már nekem valaki adatott Napi regisztrál betegeket, biztos megkérdezik volt-e Olva Hogyan áll ez szembe az Oltásokkal vagy már ez a publikált Vakcina hatékonyság tárgyköre,mit kell nekünk azt tudni Oltóanyag hitelét vesztené. Utóljára majdnem mindenki Pfizer/BioNTech Vakcinát használt magyarországon,síri csend Ezen infót nem szabad megosztani. Lejáratnák a Céget
 Persze eleve a gyártók köthetek ilyen működési használatot,súlyos halál végződéseknél feloldják(elllátott immunítása gyenge volt könnyű ráfogni) LEHET KÖZÖLNI Jaj ez már nem egy végső konfúzió!!
 MIVEL OLTOTTÁK..Szóval olyan ez,mikor meg van kötve az embernek a keze!!Valamira való Oltóanyag gyártó levédi magát (Engemet hagyjanak ki ebből..gondolja a gyártó, ezért engemet ne találjonak meg, végelláthatatlan Pereket nem akarok a nyakamba) na értem már Eus orsz. meg bedőlnek ezeknek!!
 Ne gondoljuk már nép elé tálalják hogyan hatnak ezek az Oltóanyagok!! TÚL EGYSZERŰ LENNE A KÉPLET!!
  -Szóval valamelyik ország adat, olyat szeretnék látni:Napi Regisztrált betegek számát szembe állítja az Oltással sőt Vakcína Típusával*****
 Mert már annyi Összefoglaló adatott láttam! na erre én várhatok..::)) napi megbetegedést SZEMBE ÁLLÍTJÁK A FELVETT VAKCÍNA TÍPUSSAL!! Ez tuképen gyógyszer ELISMERÉSÉRŐL szólna!!
 -Szóval piszkosú levannak ezek az Oltóanyagyártó cégek fedve,védve!! Nem veszi ezt észre köztünk senki.
 Azt elhiszem nagy(már időbe is) titoktartást is kötöttek ehhez Vakcína típusokhoz azzal az országgal aki Tőlük vásárol!! na ehhez mit szóltok..
realmadrid 2022. 01. 12. 15:35
Előzmény: #2383  Csakegyolvaso
Most komolyan, politikai vitafórumon a szaros nadrág a színvonal? 
Csakegyolvaso
Csakegyolvaso 2022. 01. 12. 15:27
Előzmény: #2382  realmadrid
akkor most szavazhatsz a ketfarku kutyakra ha mar 2018ba is rajuk szavaztal vagy a szaros nadragra
realmadrid 2022. 01. 12. 15:22
Előzmény: #2378  sanka
2014 lmp. Akkor még úgy gondoltam hogy lehet más a politika. 2018 kétfarkú kutyák, 2022 nem tudom, egyet tudok mzpre és 6párti ősszefogásra nem.
euler 2022. 01. 12. 15:05
Előzmény: #2379  Dehogynincs
Politikailag analfabéta újságírók pedig ne foglalkozzanak politikával!
Ha nem olvasná a FB-ot nem is tudna erről az ötletről, azt mondja, de azért végigver mindenkin készpénznek véve az ötletet. 
A FB valóban nem fog választást nyerni, azért eljut idáig, de a demokratikus ismeretekről se onnan kellene tájékozódni. (Ettől függetlenül azok tényleg siralmasak - kb ennyi volt az értelmes megállapítása.)

Topik gazda

totoro
totoro
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek