Hogyne lesz ítt olyan szigetelés már fűteni se kell, a víz magától jár be, még egy ilyen embert..Áramot bicajból szedjük fel ami egyhajtányos!! ebből lesz a villany, saját magamnak!! Na ez lesz még csak a mesés Rezsicsökkentés
Már vártam ezt az EU-s szöveget! Persze! Minden probléma megoldható EU-s pénzből: Egy egész országot leszigetelünk, napelemezünk, rendbe tesszük az egészségügyet (Persze, Hódmezővásárhelyen lesz 1 db klassz kórház, máshol még semmi!), meg majd bért emelünk, meg támogatunk aki rá szorul (De ki lesz az?) meg még mindent EU-s pénzből ami még kell!!!! Kac, kac, kac.... Röf, röf, röf.... Éhes disznó makkal álmodik!!! Na látjátok ezek a hazúgságok és a nép elleni bűnök!
es kozbe ha bevezeti kaz eurot is es az unios fizetest kapjak majd az emberek akkor meg mar telibefogjak szarni a rezsit mert midnenkinek lesz penze kifizetni.Kevesebb lesz a befizetet tszamla is vissazforgo a penz az allamba.
most mar tenyleg elkne dontened hogy igazabol neked mind1 vagy nem mind1 ki van a szekbe?MErt uyge te nem mesz el szavazni tehat mind1nek kene lenni de ugy latom az ellenzek programja teged nagyon zavar.Megsugom siman megoldjak nem 1-2 nap alatt de 4 ev alatt azert boven felfogjak ujitani a panelokat nem az osszeset de biztos vagyok benen hogy sok fel lesz.
Ugye milyen szánalmas, ahogy áhitoznak a hatalmi konc után! Ha megkapnák legyen min marakodni! Ma este néztem az ATV-n ezt a Lendvai Ildikót, most ő is előbujt okoskodni, eddig meg bújkált! Csak nem előjönnek a régi bukott káderek?
MZP azt mondja, hogy rezsicsökkentés helyett (amit azért valaki, egy kevésbé látható helyen megfizetni az árát) ő ingatlan korszerűsítéssel oldaná meg. Állítólag erre az EU szinte korlátlan pénzt adna.
Remélem! Hiszen hülye vegrehajthatatlan frázisokat puffogtat. Szóval MZP az ország összes panelházát (meg gondolom a téglát is) leszigeteli, meg nyílászárókat cserél állami pénzből!? Vagy ezt nekem kell kifizetnem? Továbbá az 1db leszigeteli nyugdíjas ház kiváló referencia ugye, ami azt bizonyítja IGEN EZ MŰKÖDIK, hisz megcsináltuk! A napelemes projektjéről már nem is beszélve, hogy pofátlanul HAZUDIK, mert azt nem mondja el az embereknek, hogy miként kell majd nekik ezért a zsebükbe nyúlniuk, mer különben se szigetelés, sem nyílászáró, sem napelem nem lesz! Az meg hogy azzal példálozik, hogy a legmagasabb Áfát fizetjük, az meg azért megint undorító pofátlanság MZP részéről, mert eddig 1-etlen szóval sem mondta, hogy ő viszont csökkentené. Csak tudnám, hogy ha tanult MZP gazdaságtant, akkor milyen bevételekből finanszírozná a tengernyi igéreteit, vagy tartaná fenn, ill. finanszírozná az államot!? Ja, egyébként ma az ellenzéki infláció kezelés mindössze abban nyilvánult meg, hogy Áfát kellene csökkenteni, aminek a hatását már a másik "ordenáré" topikban kifejtettük.
Ezen jót röhögtem!Menj el statisztikusnak!Van esély a 2/3-ra is....Kinek? Vagy netán nehéz kiszámolni, hogy a 400 ezer az minek is a 2/3-a?Ráadásul a jó részét a jelenlegi kormánypártiak nézték, hogy jót röhögjenek! Én is megnéztem párszor, mert komolyan mondom, jobb mint a stand-up comedy... :-)))
Minden templomban kihirdetném hogy szavazzanak a KDNP-re, az oltást meg minden felnőttnek és minden gyereknek kötelezővé tenném. Elég volt a Jászai féle hazafiakból
Ha így megy tovább a fidesz helyében pár milliárddal megtolnám MZP kampányát, hadd nyilatkozzon mindenütt, legyen minnél több óriás plakátja és biztos a fidesz győzelem.
Márki-Zayt Miniszterelnöknek!