Tehat felteszem a kerdest.Szerintetek melyik a nagyobb hiany a kasszaba a 2000 milliardos hiany vagy az 5000 milliardos hiany?Egy egyszeru kerdes remelem azert matekbol meg jok vagytok.
Semmit ne mtudtok bizonyitani Viszont Maga az alla mbizonyitotta be hogy az orban kormanyzasa alatt az allamadossag 5000 milliard lett.Ezt ok mondtak nem mi.
Zhagartol emg mindig varom a valaszt arra hogy o garanciat vallal arra hogy ha Orban nyer akkor a teljes -5000 milliardos allamadossgot lefogja-e faragni? Nagyon pattogot hogy ne mvalaszolnak neki de ahogy elnezem o ugyan ez ta tendenciat csinalja.Valahogy elbujik ha garanciat kene vallalnia a fideszre miert van ez?
Hát nem tudom,hogy értsem Fidesznek lennék ebből a sok ellenzéki pártból egyet magamnak megszeznék.. MZP még nem releváns, nem kérhető számon,meg nem is legitim.. Valami megosztó szerepet ölt magára azonnal korrigál.. pillanatok alatt más inget vesz fel..Neki is sok már minden beszédjét számon kérik rajta.. Korunk olyan, jó gondolkozni másik fejével is..Dehogy nem magának való ez a magyar, nagyon is az. maga boldogságát keresi Mindkét oldal nekem azt súgja.. -különbség szavazat számba lesz Épp kritizálják MZP a vele hasonszőrűek is.Tényeken nem változtat.. Találják ki mit mondtam EHHEZ MEGINT NAGYON ÉRT.
Gyurcsány már régen leszerepelt ,ha csak ez lenne az oka a távozásának akkor,nem is halhatnánk róla.Itt fog valószínűleg boldogítani minket még 2026 ban is,ha az egészségi állapota ezt lehetővé teszi.Mindenesetre én ezúton is kívánok neki,hosszú ,egészségben és ellenzékben gazdag életet:)
Előszőr az arányszámokkal van gondod most meg egy sima kérdő mondatot minősítesz kijelentő mondattá,nehéz éjszakád lehetett,gondolom,megtudtad a legújabb közvéleménykutatások eredményét,hogy mennyivel is vezet már a Fidesz az ellenzéki összefogás elött :)))Szerintem készülj te is a 2026-os választásokra mint Gyurcsány .
Márki-Zayt Miniszterelnöknek!