Persze, minden párt ami nem csatlakozott mzphez, az fideszes kamupárt. Ne már, más véleménye nem lehet az embernek? Csak orbán vagy mzp? Ez a választás?
Maga a fideszes választási rendszer is csalás, buszoztatás külföldről, külföldön élő magyarok eltérő választási lehetősége, falun olcsó vesztegetés, ennyit dióhéjban.
Azt, hogy csalt, azt bizonyítani kell, azt pedig, hogy csalni fog, nem tudhatod. Értem én, hogy eltanultad a fidesz-média stílusát, hogy folyton megmondják, hogy a "baloldal" mit csinálna, ha hatalomra kerülne, de ez attól még csak feltételzés, és ezáltal rágalmazás marad.
Az a kérdés Gattyán, kétfarkuak, iszomm, mi hazánk honnan vesz el szavazatokat. Ha a fidesztől akkor van esélye mzp féle ellenzéknek ha a 6párti ellenzéktől akkor nincs. Eddig úgy tapasztaltam hogy fidesznek elég stabil bázisa van, onnan nem igazán megy el szavazat.
A vesztett ellenzéki híveken keresztül még senki sem mondta,hogy Orbánék csaltak volna,egyértelmű,hogy nem tudja az ellenzék elfogadni,hogy Orbán és a Fidesz egyedül is népszerűbb mint a teljes ellene felállt ellenzéki pártok egyűt véve.Még együttes erővel sem képesek legyőzni Orbánt,persze,hogy csalást emlegetnek már a választások elött ,hogy kevésbé legyen égő a bukásuk.
Magukévá tették Lenin híres mondását miszerint: " Csalni, Csalni, Csalni". Vájunk csak lehet, hogy nem ezt mondta, hanem hogy: " Lopni, Lopni, Lopni". De valahogy ezt sem érzem jónak. Lehet, azt mondta hogy: " Hazudni, Hazudni, Hazudni". Na mindegy, lehet, hogy félrefordították nekik, de mindenesetre ezt a hármat, maradéktalanul megvalósítják.
Egyikben sem vagyok biztos. Sem a fidesz buktában sem a balhéban. Egyébként ha meg a fidesz nyer akkor lehet az ellenzék fog balhézni. Már meg van írva a forgatókönyv szerintem, lesz itt választási csalás és fehéroroszország emlegetése.
nem is erről van szó, hogy hol mennyi hülye van, hanem, hogy a fideszes annyira fel van hergelve, illetve, ami valószínűbb, oda van rendelve az ellenzéki sajtótájékoztatóra.
Hát erről valóban nem tudsz meggyőzni. A vakhívők mindkét oldalon egyformák. Nekem senki nem tudja bemagyarázni hogy az egyik oldal szentekből és jól nevelt emberekből áll akik mindig illendően viselkednek , míg a másik oldal csak gyalázkodókból áll.
Márki-Zayt Miniszterelnöknek!