Hát én azért megkérdezném tőlük hogy most hogy a Fidesz nem ért el elsöprő sikert sőt még bukott is eddigihez képest mikor kezdődik a 3. világháború. Én azt hittem már ma arra ébredek de semmi. A Békemeneten nem ezt mondták a résztvevők...
Akkor dőlj hátra, és ne is foglalkozz ezzel. Egyébként már írják a programot, amit hiányolsz. Még is mit vár egy újonnan indult szereplőtől? Hogy 10 évre előre mondja meg, hogy mit tervez? Ezt Orbántól, a fityesztől miért nem várod el? Normális programjuk 10+ éve nincs, csak "soros/prüsszel/migráncs/és most háború".
Ha idejön a világ másik végéről valaki menekültként, akkor miért kaphat lakcímkártyát? Mire fel? Mert ugye ez a feltétele a szavazásnak. Ill. eddig ezek hol laktak? Mert amíg az idősotthonba be nem költöztek, addig nem hallottunk arról, hogy itt 800 venezuelai migráns van. Ill. a lakcímkártyát nem az önkori állítja ki? Miért állították ki ezeknek?
Nem tudom, hogy figyeltél-e az elmúlt kb. 3 hónapban, de az elsődleges cél eddig a NER leváltása. Ehhez az alapok lettek lerakva, de folytatni kell az építkezést.
"Én is érvénytelenül szavaztam: beikszeltem mindhárom főpolgármesterjelöltet és korántsem azért, mert mindhármukat szeretem." Hanem mert vág az eszed, mint a ...
Te láttad azt a szavazólapot? Akkora fekete csík takarta Szandikát, hogy azt sem lehetett látni, mi volt ott. Én is érvénytelenül szavaztam: beikszeltem mindhárom főpolgármesterjelöltet és korántsem azért, mert mindhármukat szeretem.
Én meg azzal értek egyet, hogy világos stratégia volt az összefogás. Világosan vezetett a soros, kétharmados vereséghez és a momentum kieséséhez az ep-ből. (az optimális önmagában is felsőfok)
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)