Újragondolás első lépése, marcit azaz a ner egyik, és temészetesen nem is az utolsó ügynökét elzavarni kapálni a jó édes k...a an......ba.A második lépés, gondolom mindenkinek sejthető........2026!!!
Annyiban igazad van, hogy a kormánypropaganda évek óta azon mesterkedik, hogy beszarassa az embereket, hogy ilyen vészhelyzet, olyan háború, stb. Aztán most meg az a baj, hogy beszartak, és basznak fogyasztani (már az ÁFA sem jön) Ki érti ezt.. Persze az is jó kérdés, hogy ki nem mer fogyasztani, mert fél, és tartalékol, és ki nem tud, mert az infláció csak papíron annyi amennyi.
Zsiday több évtizede az egyik legsikeresebb magyar bef. alapkezelő (Aegon absz. alapok, Citadella, Plotinus részvény stb.). Szerinted ez hogy lehetséges, ha tényleg csak egy "okoskodó zsebguru", aminek te tartod? Vagy te tévedsz, vagy a tények. Én az előbbire tippelek....
Nem tudom hozzád eljutott e,de Magyarországon évek óta permanens háborús vészhelyzet és rendeleti kormányzás van és még mindig csak 50 év a felső korhatár. "Háborúban 50eseket is behívnak, hátországi munkák, hadiiparban meló, utánpótlás szállítás, betegellátás, megfigyelés, lőszer előkészítések, hevederezés... " Ezt a megfigyelési tevékenységet kifejthetnéd egy kicsit jobban, mi a pontos feladat,úgy érzem van némi tapasztalatod ezekben a harci feladatokban!?
miért térne el a cikkben közöltek a videótól? ha ennyire eltér gondolhatunk arra is újravágták. Mondtam nem tartom sokra a figurát..pár órát rászántam korábban. Olyan mint az itteni zsebguruk. utólag okoskodik, semmilyen mérhetö elörejelzése nincs. Ha találsz ird be, jegyezd meg és januárban visszatérünk ki mit talált el. Erstétöl szoktam kapni szakértöi elemzést. Ragyogó kontraindikátor. Jaksityben forr a gyülölet a csalódottség -nem tudom az okát- de ragyogó elme nagy szakmai tudással.
és háború van törpokos? Ha háború van akkor csak egy rendelet kérdése kit hivnak be. Megnézném a szakmák szerint is. Orvosokat nem hivnák be 70évesen? De hát okoskodj csak bátran.. ennyi az életed.
uhh miket fújt össze a szél. Zsebguru aki nem meri leirni a porfólióját, nem meri megmondani mire számitsunk 1év műlva de visszamenöleges adatokkal okoskodik.
Magyar Állampapír tulajok