Én úgy értettem, hogy mindkét BMÁP fog futni párhuzamosan. Így viszont kérdéses, hányan fogják venni a hosszabbat, lényegesen alacsonyabb induló kamattal (ennek nagyon erős a pszichológiai hatása).
A bruttó éves 12%,az 3 hónapra bruttó 3%, de van egy csavar ebben a befektetési formában.50-50% értékpapírszámlalekötés+tartós befektetési számlán való lekötéssel van kombinálva.Csak a kettő együtt működhet náluk.
Én tényleg nem értem, dilettánsok fejlesztik a kincstári app/weboldal backendjét? Megjött a frissítés... még mindig rossz dátummal mutatja a következő eurós esedékességfizetéseket... Ezen túl az elérhető értékpapírok listában a régi BMÁP is megjelenik, ami ugye ma 2-től már nincs, ezen túl a FixMÁP-ot sikerült 0%-os kamattal felvinniük :D Komolyan nem értem... átírnak valamit a kódban és nem tesztelik? Mert ez eléggé így néz ki... szólni kéne nekik, hogy tudok egy céget, aki rendes munkát végez :D Komolyan vicc az egész.
2,9 az infla, a maginfláció 3,4. novemberhez képest 0,5-t nőtt, ám a várakozások alatt van, ami 3% volt. mindez azt mutatja hogy még lehet realkamatot keresni az emapon is.
Magyar Állampapír tulajok