Ja, hát mi másra. Bux index határidős shortra. Usat felhuztak zarasunk elott, igy bixot felrantottak minuszbol, de USAt megint bevertek zarora, remelem holnapra beer mar a mai es tegnap esti short :)
Nem tudom hogyan sikerült itt egyeseknek venni régebbi 15% feletti pmápokat de annyira nincs még pár tízezer is ritka. A 9,9% osbúl van de az a kincstárnál is van dögivel
Mire tettél? Miben látsz most fantáziát? ha nem indiszkrét. Nyilván csak érdeklődés és ha nem akarsz úgysem válaszolsz. Én most a tőzsde szempontjából nagyon le vagyok maradva. Nem követtem. Ha emlékszel régen inkább a kis papírokban utaztam (KEG, SYNERGON, HIBRIDBOX majd FUSO...stb...) majd otp Mol...MTEL...meg már nem is emlékszem...nem bántam meg azt sem meg az állampapírt sem. További jó kereskedést:)
Mire tettél? Miben látsz most fantáziát? ha nem indiszkrét. Nyilván csak érdeklődés és ha nem akarsz úgysem válaszolsz. Én most a tőzsde szempontjából nagyon le vagyok maradva. Nem követtem. Ha emlékszel régen inkább a kis papírokban utaztam (KEG, SYNERGON, HIBRIDBOX majd FUSO...stb...) majd otp Mol...MTEL...meg már nem is emlékszem...nem bántam meg azt sem meg az állampapírt sem. További jó kereskedést:)
10 perce nem ment. Meddig tart a karbantartás? Tudja valaki aki olvasta a közleményt. Én megmondom őszintén nem olvastam. Tippelek csak, hogy holnap már menni fog. Csak akkor lépek be ha "dolgom van" ott.
Köszönöm. Én is még csak próbálkozom, de én is egyik legjobb tőkepiaci évemet zártam annak ellenére, hogy állampapír piaccal értem el. Ma és tegnap nyitottam tözsdén pozit, már mínuszban van. Ez kinek hiányzik? Nekem nem
Úgy gondoltam a fórum arra jó , hogy megismerjek újabb befektetési lehetőségeket, ezért csatlakoztam, de az őszinteség vége mindig millió mínusz. Hasznos újdonságokat állampapírokkal kapcsolatban is talán csak tőled kaptam. Félve írom , soha ilyen jó évem nem volt. Elégedett lennék jövőre hasonlóval, és figyelek ,hátha sikerül még újabb alternatívát találni.
Magyar Állampapír tulajok