Igazad van, nálam is 800, de mivel a többi pénzintézetét nem ismerem, nem akartam alábecsülni. Egyébként tegnap is volt 30M. 2033I. eladó amit szép lassan kikapkodtak. Ma csak 2027K 800e., de annak nagy részét kivettem.
02.20 és 02.21 ........ egymás után két PMÁP kamatfizetés, > lesz likvidítás Ha addig kihúzzák szerintem itt is lenne vevő a papírokra Talán még névérték feletti áron is !
Szia! Kerestem a neten infót, de van ahol azt írják, hogy MÁK, NAV stb. MCC kód alapján azonnal készpénzfelvételnek minősíti a bank (nem mindegyik) Az Ersténél ez van: Hitelkártya esetén készpénzfelvételnek minősül: Hitelkártyával végzett minden olyan tranzakció, amelyet a Visa/MasterCard Kártyatársaság vagy a Bank a készpénzfelvétellel azonosan rendel kezelni: Érintett kereskedő kategóriák: 4829 (money transfer), 6050 (quasi cash tranzakció pénzügyi intézménynél), 6051 (quasi cash tranzakció kereskedőnél, pl. pénzváltó), 7801 (internet fogadás- és szerencsejáték típusú tranzakció), 7802 államilag engedélyezett kutya- és lóverseny),7995 (fogadás és szerencsejáték).
Kivéve, ha el tudják adni magánszemélynek, akkor jobban járhatnak, mert a 2033/I 2024. január 20-tól már 18% körül fog ketyegni és jelenleg ilyen magas kamatozású konstrukció már nem elérhető.
Egyértelműen Kincstár. Máshol még egy százalékot buknak. Ha más pénzintézetnél van akkor is transzferálják át a Kincstárhoz. Transzfej díj 1-2 ezer Ft. (1% pl. 50 M.Ftnál 500 ezer)
2033i van a barátomnak eladták a házat és ne otthon legyen a pénz vettek belőle papírt, február közepén készül el az új vagyis eddig úgy néz ki. Kérdés jobban járhatnak ha másodpiacon adják el vagy a kincstárnál váltsák vissza?
Hát már kevesebb, mint két nap van a kifizetésig ezért nem megy a dkh eladás. Lehet, hogy el megy a belsősöknek vagy túl hamar el fogy. Itt egy korlátos készlet van amit valaki elad és a belsősök nem viszik el.
Sajnos nincs nyesz számla a MÁK-nál így a nyeszes állományt az adókedvezmény miatt a banknál tartom. Az évi 0.16% állománydíj nem olyan sok az adókedvezmény és az adókedvezményre eső hozamért.
A banknal megvett PMAPot transzferalom at kincstarhoz, igy allomanyi dij is megsporolva. Tudom ezert is megkapom a magamet, hogy ezt is megsporolom.. Mint mindenert.. Na de igy tudok minden nap max eredmenyt elerni
Be kell nézni minden nap az állampapír vételbe a lent felsorolt bankoknál, akár többször is. Van, hogy hetekig semmi utána pár napig van, ha valakinek kell a pénz és bedobja akkor tudsz venni. Én tegnap cseréltem le nyesz-en a tavaly ősszel vett 2032/A-t pmáp-ra, mert pont volt készlet. Ha már így benne voltam akkor a januári és februári lejáratú dkj-t is. Ja és nem fogja beírni hanem megveszi....
Magyar Állampapír tulajok