Nem tudok belépni. A belépésnél azt a hibaüzenetet kaptam, hogy: "Az alkalmazás nem éri el a minimum verziószámot, az alkalmazást frissíteni kell!" Android 14 verzói van a telefonomon. Kevés az android14 verzió? A google play-re akar vinni frissíteni.
2029/B nettó visszavételi árfolyama csendben felkúszott 98,6%-tól 99,15%-ra. De ez egyáltalán nem meglepő, hiszen 2024.02.22-ig nagyjából kétszer akkora kamatot ad, mint a DKJ.
Szia, Ugyanez volt a problémám, telefonos ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint ez jelszótévesztés miatti kizárás, éfjélig tart, másnap meg tudod próbálni újra.
Ha én tudnék venni valahol régi PMÁP-ot, tuti, hogy nem transzferálnám át. Ennyi "köszönöm" járna tőlem a banknak, hogy megvehettem. (És talán akkor legközelebb is szívesebben adná nekem.) Akkor is, ha így nem hajoltam le az apróért.
Megerősítem, hogy Ersténél még soha nem láttam már kifutott PMÁP-ra vételi lehetőséget. Amikor korábban felröppent itt a téma, akkor K&H-ról volt szó, hogy ott időről időre megjelenik egy-egy pakk.
Most délelőtt megint checkoltam : Erste-nel hetek óta nem volt állitolag, s Netbank/Brokerrel , sincsen a felhazsnalonak hozzaferese a masodlagos piachoz. Ezért kérdezem tisztelettel a fórumozó társakat, - szűkitsük le 1-2 bankra, ahol már sikerrel jártatok. Mert én igy lőve vagyok :)
Rincewind2/ Hathor, Köszönöm szépen ! CIB, Erste, KH, OTP, MBH, Raifeissen, Unicredit. --> igy a kör szűkült Csak en Erste-s vagyok, s hiaba akarmilyen premium eddig nem adtak nekem A maradék 6- ra meg tudnatok mondani, hogy kinél sikerül ? mert még képes vagyok átmenni is részben / egészben ELŐRE is KÖSZÖNÖM !
Rincewind2/ Hathor, Köszönöm szépen ! CIB, Erste, KH, OTP, MBH, Raifeissen, Unicredit. --> igy a kör szűkült Csak en Erste-s vagyok, s hiaba akarmilyen premium eddig nem adtak nekem A maradék 6- ra meg tudnatok mondani, hogy kinél sikerül ? mert még képes vagyok átmenni is részben / egészben ELŐRE is KÖSZÖNÖM !
Nem nagyon DKJ-znénk, meg PMÁP-oztunk volna hitelkártyával, ha készpénzfelvételnek minősült volna a megvásárlásuk! Sőt, anyukámnak nagyon régi OTP-Bónusz hitelkártyája van, arra még 1%-os vásárlási visszatérítése is van, mind a mai napig értékpapírvásárlásnál. (Ki is maxolta idén a 30.000 Ft-os max. visszatérítést.) Az viszont tuti úgy van, hogy pl. fogadási oldalakra való hitelkártyás feltöltésnél kp. felvételnek minősül.
Magyar Állampapír tulajok