OK. Megnéztem. A "Befektetések"/"Számlakimutatások"/"Számlakimutatás - forgalom összesítő"-ben a mai napig tartó mindkét (Előző 30 nap ill. 90 nap) lekérdezésben is jól működik nálam, és nem üres lap jön fel.
Tapasztalataim web és mobilkincstár ügyben: egyből sikerült a jelenlegi jelszóval belépnem mindkét felületre, sőt most már nem léptet ki az appból, ha a weben belépek. Első belépéskor reklamálta a pénzmosási nyilatkozat hiányát / lejártát, De másodjára belépve már nem.Korábban ha appban voltam, majd bejelentkeztem a weben is, akkor az appból automatikusan kijelentkeztetett. Most ezt nem csinálja. Szerintem ezt a világos dizájnt azért csinálták, hogy majd egyszer lehessen módosítani, hogy világos vagy sötétet akarsz használni az appban. Ami nagyon érdekes: az appban egy nappal korábban születtem, mint a webkincstárban és az életben! Valakinek hasonló tapasztalat?
Köszönöm az üdvözletet, igen én vagyok az akire gondolsz... és viszont fennáll ez részemről is feléd. Én már kicsit lenyugodtam az elmúlt években de azért egy kis tőzsde egy kis szerencsejáték egy kis ez egy kis az még belefér. Kicsiben csak a "játék kedvéért". Sokkal inkább már a kevésbé kockázatos dolgok felé fordulok... Menjen hát! További szép estét mindenkinek...Léptem:)
Nekem visszaálltak a részben teljesültek teljesíthetőbe. 8-án rögzítettem 2 irányba... 10-én meg egy harmadik irányba... Ma vonná 2 bank is a hiteleimet, balhé lesz :D
Nem tudom, hogy ez hasonló jelenség-e, de nekem volt olyan pár hete, hogy egy tranzakció után mikor megtekintettem a bizonylatot, akkor csak üres lapot mutatott. Ez eltartott egy ideig, de jó pár perccel később már a normális adatokat mutatta, azaz talán valahány perc múlva is nézz rá.
Lehet az volt a baj, hogy be voltam lépve eebkincstáron és úgy léptem be a mobilba is? Acréginél ez nem volt probléma. Neked is ugyanezt írta, hogy: Webkincstár / MobilKincstár csatornán való belépés nincs engedélyezve?
Ez így van, de én már több ilyenben részt vettem és mindig jött az élesben olyan probléma amire az informatikusok nem számítottak. Pl. egy belső nyilvántartó rendszerben a sokadik belső menüből az ügyintézők visszaklikkeltek egy legfelső menübe, amitől lefagyott a rendszer. Először nem is derült ki mitől fagy le, de aztán azt kérték a fejlesztők írjunk minden egyes lépést innentől a lefagyásig. Mikor ez megtörtént akkor megállapították, hogy erre nem számítottak és egy változó paraméterezése miatt volt gond és megoldották a problémát.
Magyar Állampapír tulajok