És ha a tulajnak nincs számla száma? Pl:apám nyugdíjas, hogy ne tudják lehúzni csalók, nincs bankszámla, nincs ügyfélkapu, nincs email cím. Az államkincstárban van pénztár? Adnak ki pénzt kp?
Nem az új felületen rögzítettem, de a régin is meg kellett adni ezeket az adatokat. Az itt leírtaknak megfelelően csináltam, működött az eddigi eurós kiutaláskor: https://revb.hu/igy-utalhatod-ki-revolutra-a-magyar-allamkincstarbol-az-eurodat/
Vettem egy kis új pmápot (költöttem a jövő havi kamatot). Tranzakciókban ott van mind a fizetés, mind vásárlás teljesülése, a portfólióban viszont nyoma sincs, az elszámolás alatt lévő összegben sem. Kiléptem, beléptem, semmi. Szerintetek aggódjak?
Sztem nincs olyan. Az a lehetőség adott volt (jelenleg nem tudom, hogy létezik-e), hogy egyből vki nevére veszed. Pl. gépkocsi nyereménybetétkönyv volt (van?) ilyen. Ezer éve csak névre szóló banki cuccok vannak. Műkincs, bélyeg, arany, antik bútor, stb. persze létezik.
Nekem hétfő óta nem engedi a kártyás vásárlást a wekincstár meg a mobilkincstár se, folyton somplepay hibaüzenetekkel állít meg. Nyilván próbáltam: másik böngésző, cooki ürítés, másik gép. Simple payment start error: SimplePay start error. errorCodes: [5219] vagy: Simple payment start error: 400 Bad Request: "400 Bad RequestBad RequestYour browser sent a request that this server could not understand. " Ki találkozott ezzel és hogy oldotta meg?
Csak azt nem értem, hogy a Mák -nál ülő fizetett telefonos alkalmazott ezt hogy nem tudta elmondani??? 2x 40 percig hívtam őket és annyi volt a válasz, hogy ő be tud lépni a sajátján. Egy minimális IT Helpdesk képzést miért nem adnak nekik?
Nekem csak chrome van gépeken, mivel nem is használom őket. Majd kitalálok valamit. Remélem azért eladni és venni is fogok tudni, ha kell. Most a héten éppen nem kell, dec 27.én van DKJ lejáratom, de az is magától lejár, utána januárban jár le, majd jönnek január 20, február 20fele PMAP kamatok
Magyar Állampapír tulajok