Biometrikus azonosítást a webkincstárba hogy tudom aktiválni az hogy működik? Vicc, hogy csak jelszót( belépési jelszót ) kér egy utalásnál és nem jön SMS még mindig minden egyes számláról való kiutalás esetén.. A biometrikus azonosítás megoldaná ezt?
Nekem azért furcsa ez az üzemzavar a felületen. Mert nem igazán éri meg az ÁKK nak sem hogy akkorát hibázzon ezzel, hogy napokon keresztül ne lehessen vásárolni állampapírokat. az nagy kiesés állambácsinak! Ti hogy látjátok?
DKJk lementek 6.32re. Tetején bevásároltam, mondtam ott a tető, itt lassan már el is adom, mert a hozam csökkenésben a meghozta a kamat javát, kár fél éveket várnom a 6-7%os kamat fennmaradó részére. Most jöhet alternatíva nekem :) Elég nagy zseton a kis DKJ szelet is a portfoliómból, hogy érdemes legyen átmenni 10%feletti hozamért máshova. PMÁPpal már nyakig vagyok, de lehet orrig is. Orr és fejbúb részt kell még elkölteni, ha realizálom DKJt. Forint elleni spekuláció devizával szemben kizárt, és részvénypiac sem csigáz fel. Lehet marad Erste Futrure számla és ott valami befektetés, alap 10% körül TBSZre
Laptopon nekem eddig egyszer sem ment a fejlesztett. Próbáltam inkognitót is, úgy sem. Kitölti felhasználóit és jelszavat és nem megy a bejelentkezés gomb, nem reagál. Mondjuk mindenféle tűzfal védelem is van, meg letiltások a gépek, emiatt nem változtatom meg
Valamit intézünk majd. Van tőlünk nem olyan messze kirendeltség ( nem megyei) ahol segítő készek. Együtt oda megyünk és meglátjuk mire jutunk. Csak eddig egyszerűnek tűnt, hogy a lejáró kamatot pl: az én számlámra utaljuk és én levétel után oda adom.
Magyar Állampapír tulajok