Ő is írt az alaptörvénybe? Vagy tolt, mint megaFO$influenszer kormánypropahantát papként? Nem tartod problémásnak az egyház és a párt ilyen szintű kapcsolatát?
megint nem jutsz előre. Te beraktál egy Q3 adatot. Én nem mondtam Q3ról semmit. Németek most korrigálgatják a várható GDP-jüket minuszról minuszabbra. Azt már nem is kérdezem mert minek. Vajon miért menesztették a német gazdasági embert? Elmondom de te nem fogsz tudni ezzel kezdeni semmit. Azért, mert növelni akarják a német adósságlimitet. Nekünk jó mert az exportunkban ennek lesz nyoma.
Állampapír lebeszélő trollok járnak ide mert Hathor nem mer rendet tenni mert megszólják. Persze amikor nem államosították a számlákat és jöttek a kamatok akkor egyből nekik is volt természetesen a legjobb és a legjobbkor vásárolt. Mostanában egyik úgy megijedt a saját ellenpropagandájától, hogy állítólag visszaváltotta PMAP-jat. Kérdezték tőle és mibe tetted, mondta egy nagyon titkos és egyedi befektetésbe. De amúgy 400felett jönnek EUR vásárlási lázba.
Ezt próbáltam én is felvetni par hete. Számomra érthetetlen h a bitcoin hogy kerül ide. Olyan szintű off-topic megy itt ami teljesen megöli az “állampapír” topikot. A válasz erre általában személyeskedés, vagdalkozás, stb. Ha valaki hisz a bitcoinban v abba fektet be akkor miért nem egy általános befektetési v bitcoin fórumban írogat. Rejtély.
Ezt próbáltam én is felvetni par hete. Számomra érthetetlen h a bitcoin hogy kerül ide. Olyan szintű off-topic megy itt ami teljesen megöli az “állampapír” topikot. A válasz erre általában személyeskedés, vagdalkozás, stb. Ha valaki hisz a bitcoinban v abba fektet be akkor miért nem egy általános befektetési v bitcoin fórumban írogat. Rejtély.
Erről eszembe jutott a bő 50 évvel ezelőtti földrajz óra ! előre is bocsi !!!! Megkérdezte a tanár, hogy milyen alakú a Föld..... A válasz : gömbölyű ... > egyes ! Így ment vagy 16-18 gyereken keresztül és mindegyik megkapta az egyest, míg valaki végre jól tudta, hogy a Föld GEOID alakú !! Szerencsére én a hátul ültem voltam, így megúsztam.....
Az állami reklámok tulajdonsága manapság, hogy futottak még kategóriás "sztárok" (= javarészt seggnyalók) szerepelnek benne, nem pedig ellenzéki szereplők, ezért már a kérdés is hülyeség.
Van az a pénz, amiért korpásodik! Hiteles akkor lenne, ha mellétenné a saját portfólióját hogy hol miben mennyit mióta... de hát a világbéke se volna rossz. :)
Schmidt Marcsi és Bayer Zsolti szakértők utàn, akik szerint Németország már nem létezik, megnéztem most újra a Google Mapset, eszerint még ott van vagy csak libsibolsi sorosbérenc Brüsszelita politikàt folytatnak és ezért nem törölték még a térképről. A szemetek megtévesztik a világot, nem hisznek a Fidesznek.
Magyar Állampapír tulajok