Legjobban Te aggódsz úgy látom. Én nem idegeskedem most semmin. Neked vannak problémáid, meg bronz, Boby, bandita 4esnek. Nekem minden nap jön a biztos pénz, amit előre kalkuláltam.
Mindenki más meg abban reménykedhet, hogy a republikánusok kordában tudják majd tartani ezt az elszabadult hajóágyút és egy cirkuszban mutogatott, nyakörves medve lesz majd.
Ezt a mostani helyzetet látva azért fel van adva a lecke Rogánéknak, hogy lekommunikálják az átlag magyar fidesz szavazónak, hogy miért is lesz jó neki, hogy Trampli nyert.
"Holnap üzen Kurali az Állampapír aggódoknak" Én is üzenek azoknak akik nem aggódnak az állampapírjaik miatt... Hamarosan aggódni fogtok!... BTC.-erőből kitört... Dollár erősödik... Jeleztem, hogy a dollár1.06 alá megy, akkor olyan válság lesz itt amit még nagyon sokáig fogunk emlegetni... Az a forintot is beláthatatlan szintekre viszi...
azért szedj már fel valami értelmes stilust vagy keresd a saját kulturköröd. Inkább tanulnál valamit mert ez nagyon gyengusz. zajec 2024. 10. 28. 17:49Előzmény: #24144 izommanujra#24166ne nagyon várj ilyen infókat tőlük. Csökken és kész. ezen kotorássz. statisztika, államadósság finanszírozás részen. AKK AKK
Ha megnézed a releváns táblát, akkor abban szépen látszik, hogy 1) a Prémium állomány csökkent 09.15->10.15-re kb. 58 mrd Ft-tal; 2) mindeközben a teljes állampapír állomány növekedett kb 325 mrd forinttal; 3) a növekmény egyrészt DKJ-be, másrészt a klasszikus államkötvényekbe ment. Szerintem ettől nem fo$$ák le a bokájukat a az AKK treasury-ben.
Mindenkit jelentgető Ibiza Nudli zajec, látom kemény szövegértelmezési problémáid vannak. Beírtam, hogy október 15-én mennyi volt. Erre írtam, hogy eltelt több, mint 2 hét és nem frissült az adat, talán nem merik közzé tenni. Erre jössz te és bele vau-vau meginty elkezdesz arcoskodni, nagyképűsködni. Na, akkor mennyi most a PMÁP állomány, ha szerinted az általad bemásoltból ez kiszedhető? (Nem derül ki belőle.) Komolyan nem értem, miért nem fogadod meg PF modi tanácsát, senki nem kíváncsi rád.
Magyar Állampapír tulajok