Is. Meg a beharangozott ingyenpénzre, amit a határon túlra ígérgetett szombaton a vajda. A duplázott SZJA kedvezmény kb annyi, amit most az új pénzügyi megszorításokkal fognak beszedni.
Ez attól is függ, milyen gazdasági ámokfutásba kezdenek a rothadó narancsosok addig. Ugyanis valamiből fedezni kell a belengetett szavazatvásárló ingyenpénzt a határon túliaknak.
Euro bevezetés mellett a felcsúti kommunista már nem tudná meglopni a magyar embereket a forint szándékos gyengítésével, ezért nem is akarja bevezetni.
EUR bevezetés Magyarországon? Alapvető követelmény hogy X évig "stabilan-ingadozás mentesen", FIX-en kell az EUR HUF árfolyamot tartani, pl. 390-en, esetleg minimális kilengésekkel, de nem gyengülhet tartósan. (Intervenció bármi áron) pl. a bolgárok 1,9558-on tartják évek óta (7 éve), mégsincs EUR-juk, mert nem érné meg EUR zónához csatlakozniuk, vagy szimplán nem teljesítik az egyéb feltételeket, nem tudom: https://www.investing.com/currencies/eur-bgn (eur hrk investing, googleben keress rá) Horvátoké ingadozott, lehet rosszul tudom, gondolom. Ők már EURÓ zóna tagok. Magyarország akar EUR-ót? Biztosan nem.
Hadd kérdezzek már megint egy hülyeséget ( jó ez h anonim lehetek hülye :D ). Lehet valami hatása az euróbevezetésünkre ennek az 1 milliárd eurós kínai hitelnek? Mittomén megérné hamarabb euróra váltani, vagy épp ellenkezőleg, vagy abszolút semmi?
Minimálisan zavar, hogy teljesen más témáról beszéltek (nem állampapírokról | * folytatás alul ezzel kapcsolatban), vagy vitatkoztok egymással, vagy szimplán nézeteltérések vannak és ezeket ütköztetitek egymással, vagy alapból utáljátok egymást (múltbéli dolgok alapján), mindegy min csak vitázzatok. :D. De természetesen én általában végigolvasom azokat, amiket írtok. és 18+ 1-, tehát gyakorlatilag ezzel mindenki egyetért/úgy látja, ahogy írod. Én sem értem - alapvetően - kinek az érdekében áll Magyarország eladósítása, amikor kaphatnánk ingyen EUR milliárdokat is, és nem kellene utána kamatokat fizetni, stb .stb. Valószínűleg erre az a válasz, hogy azt nem lehet ellopni, ellenőrzöttebben kell elkölteni a nagy részét. Valamit valamiért, míg a keleti tőkét úgy lopják el, ahogy akarják, és még el is adósodunk ez mellett... Nem a gazdaság "kitömése" a cél, hanem a zsebeké. Könnyebb az MNB-re mutogatni, hogy ők hibáznak esetleg, mintsem meghúzni a gatyaszárat. (ez a FIDESZ sara) A FIDESZ, amikor csak lehetőség adódik ,keresztbe tesz az EU-nak, csak aztán nehogy 1x mi maradjunk hopp-on, és kapjunk egy X-et, hogy szevasz-tavasz. Menjünk a picsába. *szóval állampapírok, ez a topic kb. addig hallott, részben, egészben,amíg a PMÁP kamatfizetések nem indulnak meg. Természetesen időközben betéved 1-2 friss tőkével rendelkező, akinek útmutatást adunk, HA állampapírba akarna fektetni, melyik az ideális választás a számára (rövidebb-hosszabb távon), de ez a topic fél éven át még kevésbé tartogat érdekes "meglepetéseket".
ne legyél már szimpla, eu nem adja oda a nekünk járó pénzeket hiteleket, persze lefedezik magukat. Állandóan felmondod a leckét diktátor meg hasonlók. Usa bankárai nem diktátorok? Nem gyarmatosítók? Singapúr demokrácia? És ott nyalja a seggeket biden is és senki nem ejti ki a diktátor szót. Nem fogod érteni a világot mert eddig sem ment.
Sokkal jobb ugye devizában eladósodni mindenféle keleti diktátorok felé,mint betartani az EU játékszabàlyokat és bezsebelni az ingyen euromilliárdokat és a kamatmentes (!) eurohitelt. Ez egyértelműen kizárólag a Fidesz sara. Ezt nem lehet senki másra fogni, csak ezekre a kretén pedofilmosdatókra. Nàlam ez hazaárulás kategóriàba esik, te tapsolsz nekik, hogy mekkora nagymagyarok.
Magyar Állampapír tulajok