PMÁP fedezetére felvehető ingatlanhitel. A videóban nem tájékoztatnak az ingatlanhitel kamatáról és a THM-ről sem. Szvsz egyszerűbb ősszel foglalózni készpénzzel (és ezzel megfogni az árat) majd február végén kifizetni a maradék vételárat. (Határidős ügylet). Volt már ilyen adásvételem 2003-ban.
Tihamér, te nem gondolkodsz ezen a PMÁP fedezetére felvehető ingatlanhitelen? Aztán jövőre előtörlesztés? A te műfajod lenne, ha a visszaváltási % kockázatot bevállalod. (Nem tanács, amit írtam).
Ungárissse perpeetum mobile. Amúgy végighallgattam az elemzőket a kínai hitellel kapcsolatban, megnyugtattak, nincs baj! Az egyik okos azt mondta,baj akkor van,ha nem tudjuk fizetni a már felvett hiteleket. Aki ilyet mond,az hogy vezet autót!? Addig nyomja a gázt amíg a kilóméteróra nem akad ki,meg amíg nem okoz tömegszerencsétlenséget?! Mert baj csak ütközésnél van?
Igen. Tegnap előtt. 2030J. Sajnos nem nagy mennyiség. 183000 db. Előtte egy nappal pedig 2033I. Igazából teljesen mindegy, hogy 1,5 vagy 0,25 a prémium. A lényeg, hogy időarányosan 17 % körül fizet.
A múltbeli hozam nem alakulhatott volna másképp ehhez kellene egy alternatív múlt is:). Persze a tudjuk kik ki ne mond a nevét, ők tudják. A jövőbeli hozam alakulhat bárhogy.
Ha sok pénz van benne akkor a kis kamat is sok. Az elmúlt másfél évben sok minden kenterbe verte az állampapírt, persze nem ATH-n de másfél éves idő távon igen. Nekem a saját portfólióm hozama verte a PMÁP-ot pedig nekem is van.
Az nekem is kérdés. FixMAPot mondanék, ha kellene, vagy vadásznék másodpiaci PMAPot, mashol olvastam tegnap kaphato volt az is. Sogornomeknel is változás van, ott is lehet kell segitenem, vagy ingatlant kivasarolni. Meg keplekeny minden. De FixMAPot mondtam
Na megjött 2028L kamata is ma. Ebben egy ház ára volt. Még 1évig innen 18%feletti PMAPkamat jön, utana kell törnöm a fejem. Továbbra is jó választásnak érzem ezt a PMAPot, amiről mindenki lebeszélt
Magyar Állampapír tulajok