A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
Te miről beszélsz? Ez nem egy meccs. Blöfföltél, jöttél az "elkaplak" dumával és nem volt igazad.
Most meg olyat akarsz tőlem kérni, amit te magad se teszel meg. Még azt se írod be, mikor vettél, nehogy pontos kötéseket. Amit tőlem elvárnál (miután ráadásul ugye "elkaplak" dumákkal jöttél, most meg személyes adatokat kérsz).
Nem kell, hogy elnézést kérj, úgyse teszed meg, pedig azt illene.
Szept. 11-12-én vettem a kikeresett árfolyamadatok alapján. De vissza kell keresnem, ahhoz, hogy biztosan tudjam, mert nyilván nem emlékszem rá másfél év távlatából napra pontosan...
Leírtam ide. Igen, csak utólag. Nem szoktam illikvid cuccban pozit leírni. Kpjegyben 3-4k is sok, ha adni kell.
Ez nem kérdés. Ez egy állítás, kijelentetted, hogy érdekelnek a kötéseim. Engem is sokminden érdekel, de személyes adatokat nem kérek egy netes fórumon (más lenne egy nagy papír, vagy deviza, itt ezzel beazonosítható lennék). Ezt nem fogom kiadni. Főleg az előzmények után. Így is mindig megbánom, ha a pozimról is beszámolok. Sok a troll, meg a rosszindulatú ideíró.
"Viszont te azt állítod, hogy 15k-t vettél, ami kizárt."
SOHA nem állítottam ilyet. Azt állítottam, hogy az összforgalmam volt ennyi, amiben sok önkötés is volt, külön le is írtam. Korábban is ezt írtam, most is.
"péntek, 14:50
A tőzsdén meg emlékezz vissza, 530-tól 1000-ig összesen forgott 68k! Ebből csak én voltam 15 (mert önkötéseim is voltak)."
penznyelo_"
Én is vettem kb. ugyanott ahol te ha jól emlékszem 1000 db-ot, én 950 körül dobálgattam el. Viszont te azt állítod, hogy 15k-t vettél, ami kizárt. Venni pláne nem lehetett már annyit amikor megindult 1000 felett meg alig forgott már pár darab, így az átlagod is erősen sántít.
Részemről ezt az offolós témát befejeztem, a többiektől elnézést, hogy szemetelve lett a topic.
Neked meg megígérem, hogy nem piszkállak ezért a rettenetes beégésért, amit produkáltál. Kurva nagyot blöfföltél és a kezedben volt a 2-es pár. Vagy még az se. Me kamuzz a jövőben.
És ebben mi is a gáz? Csak mert te csúnya kebuktatásról, "elkapásról" regéltél.
Ezt kellene szerinted kimagyaráznom ebben?
1. Mindenki olvasta, tehát nem új infó.
2. Nem is mond ellent se korábbi, se későbbi szövegemnek.
3. Az a rettenetesen nagy ciki szerinted benne, hogy kerestem 70%-ot kb. 5-6 hét alatt ezzel (miközben pl. te kb. 6-7 éve ülsz benne most jó ha 0-n, de inkább mínuszban). Szégyellem is magam ezért a cikiért.
Remélem jó sokszor leszek ennyire ciki (sajnos be kell valljam, hogy ilyen ciki nem mindig vagyok ám, sőt a pár hét alatti 70% ritka cikiség, pedig nem lenne rossz mindig).
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509