A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
az elkaphatlakot ugy ertettem, hogy konnyen megszegyenithetnelek, vagy legalabbis kinos magyarazkodasokba, ezzel nevetseges helyzetbe sodorhatnalak, ha nagyon akarnam. Erre mar regebben is celoztam.
"Orbán Viktor december közepén arról beszélt, hogy a kárenyhítési alapot azért állítják fel a Széchenyi Bank betéteseinek, mert a kabinet hangsúlyt helyez arra, hogy
ne csak a bankok legyenek fairek, hanem a kormány is.
A kabinetnek még van bőven ideje jó dolgokat cselekedni - ezt már szokásos rádióinterjújában, pénteken mondta a miniszterelnök."
Pénznyelő: mindenkinek jót tennél - még magadnak is -, ha visszafognád magad. Itt a megoldást keressük és nem vagyunk kíváncsiak az általad előadott, személyeskedésekkel gazdagon dúsított megnyilatkozásokra.
A velemeny johet. Tudod te mirol beszelek, de latom, fontos neked az utolso szo. Erre kerdeztem ra, mi az ertelme? Ha minden rendben van, erre nincs szukseg.
Ja, és egy jó tanács: az ilyen kocsmabeli, cigányos "elkaplak" szövegektől élőben sem kakálom össze magamat, egy netes fórumon meg több, mint szánalmas ez a duma. Már 10 éve egy sulinetes cset 13 éveseknek szóló szobájában is kiröhögte mindenki, aki ilyesmivel jött. Értem én, hogy örülsz a tanyára is eljutott szélessávnak, de van, aki már netezett és tőzsdézett akkor, amikor te a traktor mellett homokoztál. Szóval ne erőltesd.
Ez csak tanács, nem kell megfogadd. Ha azt akarod, hogy rajtad röhögjenek, csináld csak:)
Őszintén nem tudom, mi bajod van. De nem is különösebben érdekel.
Foglalkozz a poziddal és fogadd el, hogy:
a.) rajtad kívül más is tőzsdézik;
b.) nyilvános tőzsdei fórumon rajtad kívül más is leírhatja a véleményét - hiszen erre van.
Jaj, hagyjuk a tőzsdén a lehetett volna kezdetű szövegeket...
A lényeg az, hogy most nem lehet. Nem véletlenül nem történt meg és erre nem csaptak rá a fiúk. Túl macerás ezzel összeszedni néhány 10 milliót. Egyetlen egy lakáson megvan ennyi, egy nagyobb ingatlanon ennek a többszöröse, sokkkal egyszerűbben, gyorsabban. Ja és még kevésbé feltűnően is.
Ezt értem. De volt egy felhúzás. Aki akarta, adhatta. Ugyanez történne akkor is, ha egy Fideszes kezdené venni, ahogy írod. Ezt a szitut kivállóan lemodellezi az, ami megtörtént. Én erre írtam a példát. És ezzel pontosan azt igazoltam, hogy ebben a buliban nincs igazán sok pénz. (csak elméletileg, összesen hangzik valamennyire soknak, de annyira elszórtan van a jelentős része, hogy azt egy kézben megszerezni aránytalan költségek nélkül, rövid idő alatt teljesen lehetetlen).
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509