A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
igen, szerintem az. de nem úgy, ahogy az gondolható. 6 jelentkező van, azaz egyben lesz az értékesítés. Nyilván felhasználható lesz 10%-ban kp.jegy. Nos. Aki most vesz jegyet, az nem lehet az AH nyertese, mert ugye döntés még nincs....végülis mindegy, csak vegyék...
sziasztok!!! megnézt em az ÁPV honlapját és elég sok cég esetében fel lehet használni ezt a ki jegyet. nos akkor mit keres 1200-nál az árfolyama??? érdekes
Játszani kell, mert 1992 végén alakultak át. De a tegnapi vételek nem ezért voltak. Az ápv meghirdette a Dél-Gabona Malomipari Rt.-t, ahol szintén elfogad 10%-ot. Megérte várni, most már általános a jegyfelhasználás. Már csak egy lezárt tender kellene.
Volán társaságok priv. kiírása várható. 46Mrd körüli vagyon összesen, bár jó sokat kell feccelni a vállalatokba+dolgozó i akció is várható. a "10% jegyben" téma itt is játszhat?
Tisztelt Portfólió ! Tisztelt OLVASÓK ! Amennyiben valaki tudja Dr. Varga Tamás Úr elérhetőségét ( mely ügyvéd a kp.jegyben eljár -.posta cím, telefon ) kérem sziveskedjen megadni, mivel jómagam is perben állok az ÁPV RT-vel szemben kárpótlási jegy témakörben . Köszönettel : jojo halaszkert@freemail .hu
kedves portfolio, és mindenki. Kérdeznék olyat, amihez kevés vagyok: -kell-e a kp.jegyet 2004 végéig dematerializálni? És hogy hajtják végre, ha nem is tudják, mennyi van kint, azaz mennyit kell értékesíteni a piacon- amit nem cserélnek be-? szerintem az ügyvéd ide is kilyukadhat...
Szerintem szépen terelgeti az ÁPV-t egy utcába, ahonnan egyre nehezebb visszafordulni. A végső cél gondolom a kivezetés kikényszerítése lesz. . "Mire akar a végén kilyukadni az ügyvéd?" . Okosan csinálja, hogy még mi sem tudjuk követni. . Szépen "terelgeti nyáját, fújja furulyáját."
ezek szerint valósak azok a régi tözsdei rókák által mesélt történetek, hogy jópénzért sokmindent el lehetett intézni. Felelős persze nem lesz.ezek szerint már nincs is kint jegy, azaz nekem sincs jegyem. Mire akar a végén kilyukadni az ügyvéd? Sokan izzadhatnak most....
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509