A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
biztos broki volt, mert a második esetben néztem az ajánlatokat és 3 mp-el a zárás előtt tette be, már nem volt idő kivenni.
Ezt szerintem otthonról nem lehet megcsinálni.
Ez szuper! Engem a mult heten ketszer szivatott meg egy broker - most
Hogy eszembejut ujra, lelki szemeim elott eppen noi felmenojet imadja -,szoval az utolso pillanatban folem allt a veteli oldalon, egyel kevesebbel, mint amennyi elado volt, igy en is kaptam egyet-egyet.
Remelem, kiszorakozta magat, mert a jovoben ez a lehetosege nem lesz. Maradnak a mamaja altal okozott oromok😅
Nincs erdekuk a fiuknak benne nem nagy osszeg 2-3milliardot irtak az nekik zsebpenz..sajto meg leallt vele foglalkozni. Erdekes egy termek es meg erdekesebb, hogy a magyar allam evente milliokat fizet a BET -nek, h kereskedni (???)lehessen vele.
Teljesülni fog, csak az időpont a kérdéses. Hónapok , évek , évtizedek. :)
Azért jól kitalálták ezt a konstrukciót. 1742 Ft államadósságot testesít meg 94-ben is , és 2015-ben is ugyanaz a jegy. Ez bravúros teljesítmény.
Nem tudom itt a pernél a jogerőhöz milyen fórumok vannak. Ez még az elsőfok, utána fellebbezés esetén másodfok , és aztán még a Kúriához lehet fordulni? A másik vonal ha Ab-hoz küldik?
Fázok egy kicsit, hogy Ab irányába viszik mert azok mikor veszik napirendre.
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509