16h -kor lesznek USA high makropublikációk.
Arra érdemes azért fél szemmel figyelni...
eurusd-n nekem továbbra is az 1.06-os szint környéke érdekes.mondjuk nem vagyunk messze tőle... addig a short mostmár kitart meglátásom szerint.
Euroban én most nem találok jó lehetőséget, nincs benne pozim, de a gbpusd, gbpjen párok egyelőre tetszenek. Kis long felhúzásnak még a mai napon szerintem bele kell férnie.
a naposon amit legutóbb feltöltöttem, látod, hogy kisett a kumoból, a piros/zöld kumo tetőn is kószáhat akár napokig, de a zöldnél ideális lenne lefelé áttörnie ha kolbászol. lefelé bé verzió, ha nemes egyszerűséggel kumo aljat beteszteli. No de általában semmi sem egyszerű
Es ha az (1) hullam a fraktalis forma, akkor valami olyanforma alakzat lesz a kovetkezo 4 honapban mint (1) volt, csak eggyel nagyobb timeframe-en. Meg az is lehet hogy ED forma lesz belole a vegere.
Es a vege, a (5 of 5) hullam csucsa, valahol 0.98 kornyekere esik. Mar, ha ...fraktalis mukodik es ha jol nagyitottam.
Minden esetre: ez a Dollar "last chance" rallyja.
USD-JPY,holnap hetes záró akkor jobban lehet látni a várható folytatást,a mostani kép alapján valóban elképzelhető,hogy JPY jelentősen fog gyengülni a jövő héten és lehet,hogy a dollár lesz az ehhez megfelelő pár.
Jpy szépen kitört,de szerintem ez hamar elhal sem a dollár sem a japán tőzsde szerintem nem támogatja a további longot,így 17 után vissza kellene csapódnia,egy órán belül elválik.
Mindenesetre ha fordulót nem is hozott a felcsapás dollár indexben óráson,30 percesen meghagyta annak lehetőségét,így számomra a továbbiakban két esélyes a folytatás,attól függ melyik szintet töri a folytatásban.
EUR/USD