Ez az eur-erősödés sztem akkor fog eldőlni, mikor megjön nagy nehezen az első pár méretesebb esőnap a piacra. Mostanában az eurusd meg az indexek ellentétesen mozognak, tehát ha egy piaci pánikban sem tud a dollár rendesen elgyengülni az euróhoz képest, akkor valóban, inkább lefelé nézhet majd.
Ez persze magánvélemény.
hali
arra figyelj, ha a vastagabb pirosat áttöri, akkor az álmoskönyvek szerint a vékonyabb pirosat meg fogja puszilni. Felfelé az ív teteje derekas ellenállás.
Szerintem is. Bár az 1.065-75 ös szinteken még át kell verekednie magát, h4 csökkenő trendvonal törése után... mondjuk ma sok makro lesz, ha jön egy kis erő bele, akkor meglehet.
Az akkori kerdes eldolt; bar szepen egyedul maradtam akkor ezzel a velemennyel, de itt nincs tovabbi EUR erodes. A dollar a kiraly.
Es valoszinuleg az Euro uj aljra esik USD ellen, megy paritas es 0.98 iranyaba. Az 1.083 valoban egy fordulopont volt.
2)Az uj kerdes az, hogy vajon az a fordulat wave(2 of 5), vagy valami mas?
Nos, most mar batrabban oda raknam a (2) veget, ahol a fenti charton probakeppen ott van.
Eddig eleg szep tiszta impulzus van oras charton. Es akar keszen is lehet; ha igy van akkor ez vajon mi? Egyelore egy szep (1 of 3 of 5) lehetne.
Ha az, akkor innen, vagy kicsit lejjebbrol egy korrekcio idoszeru lehet, meretben ugy 20-25 bps.
4)Ebbol akar ki is lehetne szamolni hogy hova varhato az EURUSD vege. Nem merem leirni, mert kapok a fejemre. Meg amugy is kijon konnyeden.
EURUSD elérte a piros vonalamat, plusz D1 regression ív alját. Egyelőre pipre precízen. Most vagy lenyugszik és sávozgat, vagy valakinek elgurul a gyógyszere és behorpad.
raknék fel egy frissítést.
kumo tető teszt megvolt.
kijun fel, tenkan le, metszés várható jó eséllyel, és ebben benne lehet az is, hogy az árfolyam megnézi a két aranyvirágot.
nagyobb időtávon az 1.2414-24-es zónát kéne alázárnia további shorthoz. mondjuk a makro miatt simán leszakadhat, azt előre nem lehet tudni... mindenesetre az egy jó támasz zóna
EUR/USD