USD JPY ha jó adat jön akkor kilőhet long irányba,a tegnapi napos támogatja dupla aljként,ha viszont rossz adat lessz akkor töhet az utolsó alj is,napos RSI nél még esőben van,így ez is lehetséges.
holnap havi záró,így elemzés szempontjából érdemes megvárni,hogy mi lesz a zárás.
AUD ereje akár fordulhat is a hónap első napjaiban.
dollár,ha a piac nem vár márciusban kamatemelést az gyengítheti ha vár az erősítheti,jelenleg abszolút nyitott mind a két lehetőség,paritás vagy 1.11 a havi zárás talán jobban mutatja majd a várható irányt.
Szia. Először is szögezzük le, hogy W1-ről fogok beszélni, és igyekszem konkrét lenni azzal kapcsolatban, hogy mit várok a pozimtól.
W1-en usdjpy mozgását 2 szép nagy legyező határozza meg, a linkelt charton láthatod, hogy milyen szépen idomul hozzá. 130,7 a long céláram, és azért, mert a nagy lefelé mutató legyező 78,6-os szárát be kell tesztelnie. Mivel már az összes szárat tesztelte ennél, nem várom a 61,8-as fan alá, mert azzal túl sok sanszot kapnak a short pozik. Azaz vagy fordul hetesen 111,2 környékén (W1 kumo tető), vagy annak áttörésével 109,2 (W1 kijun) alá nem mehet. Pont. Nálam hetesen ezek a támaszok.
Amint a múltkor is írtam, D1 logreg teteje nyomja le a jegyzést, meg kell azt dolgoznia. Ezért azt figyelem, hogy D1 logreg channel hogy alakul az első három napon.
Igen USD-JPY-t kihagytam most,pedig mára napos short nyitója volt,reggel kapta az órás nyitó megerősítőt,kb15 pontos stoppal lehetett volna lekereskedni.
Ha nincs két nyitott pozícióm akkor bekötöm azt is.
Igy utólag reggel USD-JPY t és EUR-GBT kellett volna bekötni,a GBP-USD shortot pedig amikor az EUR-USD shortot nyitottam 100.7 kürüli dollár index jelnél.
megvolt a kumo tető teszt. ha nem töri át felfelé akkor hali, mehet nagy eső csati alsó felébe molyolni. még nem egyértelműen lejátszott a buli, hétfőn kiránthatja a stopokat kedvtelésből. oszt jónapot.
EUR/USD