az EURUSD a minimális elvárást teljesítette, beleszúrt a célzónába. Shortot nem zártam, hanem hedge. Legrosszabb esetben profit fixálva. De nekem még adós. Háromszög aljának pusszantása. Vagy áttörése. Kivárom, vagy bezárom.
Köszönöm a tippeket és a tanácsokat. :) Utána nézek majd ezeknek főleg a binais opciósnak, mert arról eddig meg nem nagyon hallottam csak a youtube reklámozta nekem1 videóban. :)
hát én ilyen hosszútávú prognózisba nem merészkednék. ha havi chartot nézek euron, az inkább shortos. de itt ülünk egy erős támaszon. (közelében)
technikailag ezt alá kéne zárnia szignifikánsan. Az előző havi gyertya egy long kulcsforduló volt. még érvényben van, ameddig a low értéke nem esik el. Szóval ha mondjuk hónap végére 1.0480 alatt tudna zárni, akkor a kialakult ár-alakzat leküldené paritás alá kicsivel. Viszont ha az előző, kulcsfordulós havi gyertya működni fog, akkor szépen megindulna lassacskán 1.15 irányába. Ebben a pillanatban én pont 50% esélyt adnék mindkettőnek. naposban, 4h-ban van egy érvényes csökkenő trendünk. Egy szép szabályos árcsatornában. legalább egy napos long jel kéne, hogy elhiggyem, innen emelkedni fog. Na majd reggel meglátjuk, kapunk-e.
Én is lebeszéllek a forexről, tényleg nem érdemes ennyivel belevágnod. Viszont ha egyébként van rutinod, "látsz" a piacon, próbálkozhatsz pl. bináris opcióval. Az IQ optionst sokan dicsérik. ha ügyes vagy, hamar felpumpálhatod a tőkéd.
A legjobb tanács amit adhatok(unk):Ennyi pénzzel ne kezdj hozzá,mert el fogod bukni.Hidd el,segíteni akarok...
Törölt felhasználó2017. 02. 15. 18:15
Sziasztok! Tudom, hogy nem épp a megfelelő topic de szeretnék ötleteket kapni, hogy hol érdemes forexeznem, ami megbízható mégis realisak a költségek. Az Erstenel van értékpapír számlám de ott alacsonyabb tőkénél felszámol vagy 6000ft költséget kereskedésnél s mellé még jönnek a pípek. Azért 60-70k huf mellé erősnek érzem ezeket a költségeket 400-500k-m meg sajnos nincsen. :/ Előre is köszönöm a segítséget!
Azt nézem, hogy ha ma sikerülne euronak 1.05957 fölött zárnia naposban, akkor long kulcsforduló alakulna ki. Holnap visszahúzásban lehetne rá lóni a mostani alj alatti stoppal. Na majd éjfél után kiderül...
EUR/USD