Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
A 400 Ft-s értéket én decemberre vártam,ez csúszott egy negyedévet ,egyéb okok miatt.A következményeket fel sem lehet fogni mit okoz.Nem vagyok közgazdász,de biztos vagyok benne,hogy ápr 3 után a gatyánk is rámegy a megélhetésre,üzemanyag árra,egyéb szolgáltatásokra.Ha nem lesz kormányváltás azért,mert nem lehet tartani azt a sok kedvezményt amit élveztünk eddig.Ha bekövetkezik a váltás akkor előkerülnek azok a titkosított adatok amelyek tisztába teszik,hogy a kedvezmények valójába mennyibe kerültek és a továbbiakban finanszírozhatatlanok. Nincs ingyen ebéd! Senki nem játszhatja a jóságos Joe bácsi szerepét! Üres kamrának bolond a gazdaasszonya. Egyébként az eltelt két hónap a nyugdíjat 20 %-al máris hazavágta. Vidám tavaszt,szép rózsaszín álmokat élhettünk ,de ennek mindenképpen vége. Nadrágszíjon lehet két lyukat csinálni,mert be kell húzni!!!
És erről vajon ki tehet, hogy nem tették? A Soros vagy az ufók? Az a legnagyobb baj, hogy rengetegen még mindig szemellenzővel figyelik a világot, és bármi történik a meggyőződésük marad :(
Az euró bevezetésére nem volt reális esély. Ugye eleve hiányzott a politikai akarat. De gazdasági szempontból nézve: 2008-09 után gazdaságilag esélytelen volt. Mire magához tért a magyar gazdaság 2013-14 lehetett volna ütemezni, de pont ettől az időszaktól kezdve a magyar növekedés nagyobb volt mint az euró zóna átlaga… Szoval azt szeretnem mondani, ha csak gazdasági kérdésként kezelem akkor se egyszerű a “Mikortól”- ra válasz. Szerintem. Most meg….
Igy van,én is erre gondoltam. Lélektani határhoz értünk,zárhattak pár longot,pihenés,visszahűlés.Aztán meglátjuk. Az indikátorok szerint jöhet egy pihenő,de nekem azt jelzik,hogy valamennyi még van benne.
Azt történt hogy a 400 pszichológia szint… Semmi más. Mikor historikus szinteket maga mögött hagyva új szintekre lép az árfolyam pláne egy fejlődő deviza, a piac sokszor szereti a kerek számokat… ez is mutatja mennyi támpontot ad jelenleg a forint árfolyama.
Az elmúlt héten Virág elvtárs kétszer említette, hogy készek beavatkozni, minden eszközük megvan! Még nem ért be a melóhelyre? Vagy kávézik? Netán segít verni Malopcsinak a kis eszközét és ezért nincs idejük a FOSrinttal foglalkozni? https://coub.com/view/1etioo
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)