Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Aki meg tudja mondani mennyi lesz az azt is meg tudja mondani miképp és mikor ér véget a háború. Elvileg nyugisabb időszakban a 350-360 volt a sáv ezt tette feljebb egy tízessel a jelenlegi helyzet ahol 360 370 az ami várható. - szerintem.
Egy deviza pozíció kiépítésének nem az árfolyam a lényege, hanem hogy miért építed azt a pozíciót. Kereskedni akarsz , vész tartalék, gyerekek külföldi oktatása, befektetés külföldi tőzsdén, elvándorlás? Szerintem azt gondold át, hogy miért kell és mennyi deviza aztán magadnak is megtudod válaszolni a kérdést. Szerintem még mindig nem dőlt el semmi. Mi döntjük el a forint irányt április 3an, ha addig valami ennel komolyabb is nem történik az orosz-ukran konfliktusban.
Erosen figyelni kell az ukran hireket, de en nem zarok ki egy tetoepitest, majd korrekciot. Nagyon fogni kell ezt a 370et,különben az amugy is sok negativ hir miatt a szavazok megbillenhetnek. Aztan apr 3 utan barmi lehet,meg az ellenkezoje is. Technikailag volt egy dupla alj, fel is jott, ahova kell (hozzateszem, h beneztem, en nem erte szamitottam, de ez az en bajom). A tegnapi megszorítások sem ingattak meg a forintot igazabol (ertsd, nem szalltunk el 380ba),Kijev bevetele mar kb boritekolhato. Itt az egyetlen meglepetes az az, ha az oroszok megindulnanak a Nato fele, de szvsz ez nem tortenik meg. Innentol mar diplomacia lesz, ha elkapjak az elnököt,levaltjak,borton,akarmi. Putyin odarakja a bábját, aztan ennyi. Utana uj kör kezdodik.
Hello, nem azt vártam, hogy valaki rávegyen a váltásra, inkább csak azt, hogy aki mondjuk nagyon profi chart-elemzésben, azt mondja, hogy figyelj, ez most egy spike, és talán van esély még hogy olyan 365 körül járjunk. Ennyi.
Szerinted ki lesz az aki bevállalja hogy rávegyen a forintod átváltására? Ezt neked kell eldöntened, ha úgy érzed hogy hamarosan 400 lesz akkor ne késlekedj az átváltással, viszont ha újra bemegy bőven 360 alá akkor most ideiglenesen buksz. Hosszabb távra sokan azt mondják hogy előbb lesz 400 mint 340.
Köszi szépen. Ezt nem biztos, hogy értem. Arra gondolsz, hogy mindenképpen érdemes mindent átváltani EUR-ba, mert itt nemsokára 400 HUF lesz, és nem biztos, hogy jó ötlet néhány Ft-on vacakolni? Erre keresem a választ, mert nekem még elég sok maradt bent HUF-ban egyelőre.
Miért ne? Itt vannak hozzáértő emberek, és néha szívesen meg is osztják a tapasztalataikat és gondolataikat, és nem én vagyok az egyetlen. Nagyon sok ember itt a mások munkájától várja (lsd pomperj) a megváltást vagy a megerősítést. Én nem értem, hogy miért én vagyok az egyetlen (talán mert nő vagyok?), akit emiatt itt kipécéznek ezért. Lehet, hogy ha egy kicsit durvábban, olyan pasisan, némi káromkodással fűszerezve fogalmaznám meg a kérdésemet, akkor örömmel megválaszolnák. Igazad van, nekem is van még mit tanulni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)