Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Bele se merek gondolni, hogy mi lesz itt 3 hónap múlva,amikor Mato a zseni megy, ez a 2 nyomorult a Varga KISZ titkárral pedig még nagyobb hatalmat kap a felcsúti kommunistától.
Albán pékséges egyentésztás szemetet nem eszünk, ez nàlunk alap. Be is tiltanám az összes albàn pékséget, ha rajtam múlna. Csak normális pékség, ahol ugyan nem 799 Ft a kenyér, de normális. 0,5 kg-os kovászos 620 Ft, 2 kg-os kovászos 2290 Ft.
Jójó de én nem vagyok az a nagy origámis tipus sajnos. Viszont csüngőhasról jut eszembe a devizánk aki 23:00 kor megpattant magában, mintha ezt az időpontot várta volna. mindjárt ugrott is 413,235be Alig bírta tartani, nagy a nyomás. Szerintem nem ért el a fajanszig és a gatyát sem tolta le időben. Így a nadrág és a mellékhelyiség is károsodott elvesztette tisztaság jellegét .. https://imgur.com/a/ejrZvJv
Sajnálom, hogy a 2 lehetőség közül nem a cinit választanám, sem szakmaiságra sem optikára, semnem népNEMZETységre való tekintettel!! Különbenis, ha lekapcsoljuk a villanyt nem mindegy?? Luk Luk csak a keret más (nem találtam a mémet, ahun Luk Skywalker két 1forma képe van csak más a képkeret ;) )
Nem tudom mennyi lehet az önköltségi ár, de gondolom kb. ennyiért hozzák be fagyasztottan és helyben sütik ki. Tippre. Az is lehet, hogy akciós volt, nem figyeltem. Csak vettem a bableveshez kenyeret, mert elfogyott :)
Nem volt kézműves kenyér, de nem is volt azért rossz. Másnap is ehető volt még bőven. Már amúgy is gondlkozok a kenyérsütésen. Lehet neki is állok majd elsajátítani. A pizza már egész jól megy. Nyárra tervezek is venni valami jó kis pizzakemencét kintre.
Tényleg lehet, hogy kész van a korrekció, és TA alapon naposon lehet egy bika csúzli. De én csavart labdát érzek. Van kontra jel, ami 87K-ra mutat. Én ezért döntöttam amellett, hogy csökkentem a kitettséget. Holnap háladás, a franc se tudja hova akarják tenni most az árfolyamot. Nem lesz túl likvid a piac. De az tény, hogy a shortosoknak brutál fájdalom lenne egy 103K feletti ár. Kb. 2,5 milliárd dollár égne el. https://www.coinglass.com/pro/futures/LiquidationMap ------ Lassan option lejárat is lesz. Én azt gyanítom, hogy kirázzák a maradék longosokat egy kicsit, aztán beszívatják a mohó shortosokat. De ez csak megérzés.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)