Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ma egy nap sincs meg ennyiből! Fejlődünk! Ettől megy a dzsídípí! Szegény FO$rintot minden tolja! Ide már csak kamatcsökkentés hiányzik. Ilyen kamatszinten is dobják, mint récsől a sz@ros pelust! usdeur 0.9508 -0.0020 -0.21% eurFO$ 411.037 +1.707 +0.42% eurron 4.9767 +0.0002 +0.00% eurczk 25.3200 +0.0195 +0.08% eurpln 4.3125 +0.0046 +0.11% https://imgur.com/a/a5YLmzn
Első (nyolc órás, havi) fizetésem nem volt tízezer netto. Négy számjegyből hét számjegy és nem vagyok ötven. De szivesen hallgatom az érveket a forint stabil volta mellett, szeretem én a humort :D
elobb irtam, utana olvastam. tipikus :) koszi a megerositest! nekem per pillanat mindegy a forint arfolyam, csak erdekessegkent elemzem. Kaptam egy 20 ezrest a heten, annyi forintom volt, de mar elkoltottuk a mai ebedre. Jo sokat er ez a fo$. Anno koleszos koromban 20 ezerbol 1 honapig ettem, nem egy ebed kerult ennyibe. Nonszensz.
Ugy latom a jegybanki arfolyam karbantartok tovabbra is az en kottambol jatszanak. Megint pöccre a technikai alakzatot erintve fordult. Ha nem is egy lendulettel, de 417 a kovetkezo szint.
Elképzelheto de annyira erősen szembemegy a realitásokkal és az év elejei pmap kifizetésekkel, valamint szerintem politikailag ezt az évet elengedték és hasznosabb lesz mint megelőző évi összehasonlítási alap. Szóval nem tudom lesz e évvégi erősítés. De ez nem jelent semmit persze. De én persze hitetlen vagyok, btcből is kiugrottam, eddig úgy néz ki jókor. Ha nem az se baj. Meg pmapból is, de még pemapból is. Juteszembe, van egy pokeres vicc: emberünk megérkezik egy városba, beül a kaszinóba jatszani, folyamatosan veszít, valaki félrehívja, hogy te figyelj, itt csalnak, nem vetted észre? Emberünk sóhajt - yeah, sure, but its the only game in town. Nem tudom mirol juthatott eszembe, de szerencsére van másik kaszinó is.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)