Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"A FO$rint zuhanórepülésben van! A magyar állami
vezetésnek fogalma sincsen, hogyan kéne megállítani, Nem is érti mitől van a
zuhanórepülés!
Nem ismeri föl, hogy ő az oka a zuhanórepülésnek! ELVESZETT a KÜLFÖLD és MAGYARORSZÁG
BIZALMA egyszerre!
Az a probléma, hogy ettől a kormánytól
senki nem hiszi el, hogy meg tudja védeni a FO$rintot! Senki nem akar a FO$rintért devizát v
eurót adni nekünk a piacon, mivel nem ad a FOintért eurót AMIRE PEDIG SZÜKSÉGÜNK VAN, így egyre
magasabb FO$rint összeget kínálunk 1 euróért és így a FO$rint szépen emelkedik fölfelé, illetve veszít az értékéből,
Beszakad..." https://www.facebook.com/watch/?v=401825104609067
Nem kell kamatemelés, hiszen, mindegy mennyi a FO$rint! Ha kamatot emelnének nem peregne fel a gazdaság a -0,7% ról ! Majd gyün zsírfejmarci és csökkent még! Elmondta a franciák okosak, mert öntik a zsét a piacra, a németek meg hülyék, mert nem ;) A törzsszavazóknak, meg minden f@sza különben is, Somogyi András az alább bemutatja, hogy mi a lényeg! dobjá krumplit vikror ide a számba e... https://www.facebook.com/reel/917507143807689
Ez olyan,sport mint a nerkedvenc kékszalag, körbe kell menni (asszem) a balatonon. Ha szembe fúj akkor szembe. Majd ha fordul akkor meg a másik irány a cel, függetlenul a szeliránytól. Ha így nézzük nem is rossz az iránytartása, nem igaz? (Mondjuk nem tudom mikor fordul, amiőta euro van azőta egy az irany, kis kilengesekkel, de hát az kell a lavírozashoz.)
az ev elejen lefeleztem valami szemettel tavalyrol, igy a realizalas utan kezdodott nekem az ev. a melypontrol kb ennyi igen, dec 31-hez kepest csak +50%. majd ev vegen bemutatom, addig meg akarmi lehet. ezen a szamlan mar csak RCAT van, azon mulik minden.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)