Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ja,bocsass meg,hogy hozza mertem szolni. Nem tudtam,hogy te itt a forintpiachoz szoltal,es hogy ez a topic a forintpiac. De majd jobban figyelek innentol,hatha elcsipek valami bennfentes infot. Lol...
Dehogy. Ez úgy működik, hogy kiveszek 500 ezret az Államkincstárból, aztán befizetjük 5 rokonnak százezrével akik nyitnak számlát. Így megrövidítjük az államkasszát 195 ezer forinttal. -5e (1%)+5x20e+5x20e = 195e Ft
Örülj inkább, jön a pénzeső. Írd fel papírra és nézd meg 5 év múlva. Mato egy zseni, a Fidesz is ki akarja vinni az országot a gyarmati sorsból. Este lesz valahol autópályás összejövetel vidám, sétáló emberekkel? Ilyen pénzesőt meg kell ünnepelni valami jó kis buliban.
mlm rendszer? piramis játék? porszívóügynök tevékenységre sarkallják a népet?? úú bakker ez már egy szint... ennyire köll a zsé? min 100e után 20at visszadob a hozónak? Tehát, ha én össze tudnék kaparni egy 100ast valamelyikőtök beajánl és az ajánlott is, kap egy 20 ast azaz 20% át annak amit én betettem, még én is kapok kamatot... Ezek alapján a FO$rint pályája borítékolható ... Itt a legjobb a világon, hun van máshun ilyen. Nem lehet kicsi a baj...
Köszi, tetszene. Játszóspénz, de jobb mint az elment hajókat olvasgatni hogy mikor mi duplázott. Pláne ami felezett :D Mókás időszak lesz ha trump egy-egy tweetjének az elgépelése duplázza vegy felezi egy-egy szektort. Covfefe for chairman of fed!
Hogy látod a belátható jövőjét a bitcoinnak? Nemigen foglalkoztam vele, nemrég azért kicsit rámozdultam, eddig jó. De nem foglalkoztam vele igazán, nem vagyok benne...
Hát ez nagyon 400 fölött maradt. Ki tudja, vajon az Eu-nak fizettek e már ?(felszólítás jött, vagy a kifezetésekből csípik le). A zsarolónak jóeséllyel nem fizetnek (nincs rá..) akkor meg jöhet egy koki a Nato-tól bár a külügy szerverei miatt se jött, szóval lehet már most 3. körösök vagyunk, amit nagyon muszály azt megosztják velünk az utolsó pillanatban, de amolyan need-to-know alapon. V4 ekről is nagy csend van, de a főmangalica dörgölőzik Trumphoz... Majd ha eltörlik a kettős adóztatást szóljatok .. Addig csak érdek... Érdekes pár évnek nézünk elébe és egy cseppet sem vagyok optimista, EU- jövőjével kapcsolatban, Magyar országéval kapcsolatban meg aztán még úgy se...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)