Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Baszki lassan Enigma dekódoló kell a fórum olvasásához.. lesz itt Voldemort, meg Zajec-ciklus , A Bandiparitás, meg a kötelező 350, Moka_Brika éból meg úgyis csak a kötőszavakat értem, azt se mindig... de az ábrák szép színesen az tetszik :). Barátokkal borozgatva tutujgatva az asztalon vagy mi...
Amúgy vicc nélkül írom, kezdem azt hinni hogy rengetegen az időn nem gondolkoznak (mármint nem veszik figyelembe). Ez a "miért mondjátok hogy 450 meg 500, persze hogy gyengül már pár évtizede de nem 450 mit pánikoltattok" kapcsán jutott eszembe. Mint amikor utazik valaki egy órával odébb mert ott olcsóbb a két doboz tejföl. Mintha az ideje nem lenne faktor a kalkulációnál. Vagy amikor kollegákkal mentünk kirándulni és az egyik mondta hogy tankoljunk magyarországon még (ok, rég volt, még ársapka előtt jóval) és 10-12 ember követte amint lement az autópályáról baszongani valami úttalan utakon egy falusi kútra mert akár párszáz forint is az autópályához képest. Vagy autósboltban mondja hogy ennyi a motorolaj, az auchanban meg százzal olcsóbb, mit képzelnek inkább átautózik. kétszer 15 km mondjuk. Mint ahogy az időutazásos filmekben se nagyon veszik figyelembe hogy jó-jó hogy az időben ugrottunk, de a bolygó ebben az évszakban a nap túloldalán van, momentán itt nem nagyon van levegő pl, majd ha erre jár. stb. A három dimenzióra talán már átszoktunk a kettőben gondolkozásból, de az idő még valahogy olyan furi izé. Tudom kapjam be ne blogoljak :D Viszont nincs macska cincognak az egerek :D
? Miért nézek én hülyének bárkit is ? Milliószor leírtam hogy TA hoz nem értek, de funda alapon mit gondolok. Ez pedig északra mutat. Ezzel ki néztem hülyének ?
Jójóóó, de egyáltalán nem nézek ilyeneket. Mivel mogyoróországban élek és nem megy elég jól, nem engedhetek meg magamnak televíziókészüléket, most mit tegyek? Amúgy meg mindegy mennyi az ojró, hiszen a tuti ami biztos a FO$rint! mindegy, hogy 6% v 5 v 4, akár három, de a 2 is jó... nem beszélva az 1 ről, mert az is több, mint a nulla! A -1% is jó lenne, hiszen ezzel a világ legjobb országát finanszíroznám.
Mi lenne? ez: (magyarország a béka) Oroszlán: Csináljunk bulit! Béka: IIIgen-iigen! Lesz bulíii! Krokodil: Hozok kaját! Béka: Yesss! Lesz buliii, lesz kajaaa! Oroszlán: Hozok piát! ... Béka: Micsoda party! Lesz kaja, piaaaa!! Krokodil: Hozok nőket! Béka: Yesss!! Lesz buli, kaja, pia és nőők!!! Oroszlán: Ezt a zöld kis gecit meg itt hagyjuk. Béka: És nem jön a krokodil!!!! Yessssss!!!!
nem akartam leírni, hogy ha tudnám, mikor lesz 500, és hogy egyáltalán lesz, akkor ház,lakás,vese eurósít/dollárosít, durva tőkeáttét stop nélkül,aztán nyugdíj. Dehát te is csak hülyének nézel itt mindenkit.
Amúgy Orbán és Mato HA itt lenne a Fórumon, ők azért elég nagy bizonyossággal tudnának előre jósolni... mondjuk nem Ft pontossan, de az irányt elég bizotssan (mármint hogy mikor böfögnek be a médiába valami oltárinagyblődséget... ) De persze az urak ilyet nem tennének... ofkóóórsz... winkwink
"NépNEMZETTHY FO$kupac szépen összecsinálta magát nyakig." -------------------- Igen, éppen 0,05% emelkedésben van az EURHUF! https://kephost.net/p/MTU0MDkxMA.png
Mielőtt félreértenél,ezt ecseteltem a "kollégának", hogy maximum scenariók vannak,amikhez valószínűség társul, és olyat, hogy dec31én 16:13 perckor mennyi lesz a forint, az kb a kávézaccból jóslás kategóriája. Meg hogy mikor lesz 500...és ha ott van a "ha", akkor meg hülyének van itt nézve. A 415-420 sztem el fog jönni,idő kérdése, és nagyon remélem, hogy ez itt most nem a pánikkeltés kategóriája egyeseknek, akik benéznek egy korrekciót,és azt hiszik, hogy gazdasági csoda történt,mert az M1en azt mondták,és erősödik a forint 4 egységet kerek egy napig.
kíváncsi vagyok mi lesz ebből a vitya féle barátságból hogy oroszok, kínaiak és még Trump is a szíve csücske, csak hát ők meg annyira mégsem egymás barátai......
Nem haragszom :) Azért is tűnik fordulósnak, mert még nem zárt a H4-es gyertya. Ez lenne az első és egyben minimális megerősítés, hogy azt mondjam, hogy h4-en fordult az árfolyam. Tévedés jogát fenntartom fordulatot azért is írom, mert nem szeretném, ha valaki készpénznek venné, amit írok, mert nem érti meg, hogy valószínűségekben gondolkodom. Nem is tudom ki kérdezte múltkor, hogy mikor lesz 385, mert akkor addig kivár és ott vesz. Nagyon remélem, hogy csak csipkelődés volt, és nem komolyan gondolta, aki írta.
Tudhatnád, hogy háború van, amiatt van minden. Kicsit több M1-et kellene nézned és képben lennél a nagyvilágban zajló eseményekkel és azok országunkra gyakorolt hatásaival.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)