Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
EURHUF H4-en fordulósnak tűnik. Közeljövőre valami ilyesmiben gondolkodom: https://imgur.com/a/LhGfXQp Nekem nagyon háromszög érzetem van. Megerősítés persze még nincs, de strukturálisan nekem illene a képbe. Elliotti háromszögekre jellemző az időbeli elnyúlás, az idő előrehaladtával a belső szerkezet sokszor egyre bonyolultabb lesz. Az is előfordul, hogy E hullám önmaga is egy kisebb háromszög, ami tovább növeli az időfaktort. Ha háromszög lesz, akkor E hullám után erőteljes impulzív szakasz indulhat észak felé, ami nagyságrendileg minimálisan az A hullám méretéhez igazodna (zöld vonallal illusztráltam). Meglátjuk mi lesz. Tévedés jogát fenntartom :)
Trumpot megválasztották, 24 órával ezután béke lett? Nem. Nofene, ki hitte volna. Oroszok úgy felpörögtek azóta, ahogy csak a csövön kifér... A kormány persze kussol,és nem repülnek ki, hogy lécci,álljatok már le...Megint benyalták,akiknek be kellett..
NépNEMZETTHY FO$kupac szépen összecsinálta magát nyakig. Minden a legnagyobb rendben, csak szuverén esés történik. Alábbhagyott a világraszóló lendülete a hortobágyi csüngőhasú devizának! 407.371 +0.836 +0.21% https://imgur.com/a/W9Oy2or
Igen, mindig ott van a "ha", mert senki nem mer konkrét céldátummal 500-at mondani, csak sejtelmeskedni folyamatosan, és mindig belerakni a védelmező "ha" szócskát. Nézzetek hülyének mást!---> Te azért jó okos ember lehetsz,kicsit zajecra is hajlasz,ő akarja tudni, hogy a következő napfogyatkozáskor menny lesz az EUR,de mivel ezt senki nem tudja, te kikéred magadnak azt, hogy téged itt hülyének nézzenek azzal, hogy feltevéseket írunk be. Ez nem orra koppintás,hanem qrva ciki, hogy azt hiszed, hogy ebben a forumban bárki meg tudja mondani ezt így előre. De kajakra kezdem azt hinni, hogy te is zajec nickje vagy,mert ha jól rémlik, te voltal XAUUSD is,akinek két nap alatt törlődött az accountja, ami előtt meg madein törlődött, de nem akarlak itt hülyének nézni,természetesen,nehogy magadra vedd.
sok-sok éve... értem... hát akkor a 434 is csak a terv szerű lassú esegetés volt ? Vagy valami más ? Esetleg az idei évi kezdő és záró közötti ? tervezett ? Akkor jó. Költségvetés sarokszáma teljesül 2024 ben átlagban szódával ? és 25 ben is fog ? Fundák hogy állnak ? Jegybank ? Államadósság ? 200milliót már kifizették az EU nak ? hát a 5 millió dollárt a hadügy bevárásló listájára ? Nincs itt semmi látnivaló ? Ez egy felelős EU és NATO ország ? Demokrácia ? vagy esetleg valami más ? Jog, vagy igazság szolgáltatás van ? Vannak akik a törvény felett állnak ? Családtámogatás vagy építőipari ? Vagy csak a szűk család ? Menjél te meg a propagandával és koppintgassál a Miniszterelnök és az összes felelős orrára...
Oké,majd telefonról gyakorlom,ha akarom. Ez neked persze ettől még nem jelent megoldás,mert nem emiatt kezdtél el kicsit izgulni,ugyebár. Hanem mert kiragadtál magadnak dolgokat,amiket ki akartál,és ez lett a valóságod,ezt azrt remélem,te is belátod. ;-) de te biztos az az optimista ember vagy, aki a második VH után is csak annyit mondana (megvárva szigorúan a végét), hogy nem volt itt gáz, alig halt meg pár millió ember,mit pánikoltattok,meg világvégéztek. Ja,hát nézőpont kérdése minden.
Te aztán koppintasz, most megijedtem én is. ))) Nem kívánja senki azt, hogy a forint árfolyam zuhanjon, ám sajnos a Fidesz gazdaságpolitikájának hála zuhanni fog, amit azonban a hívek nem hajlandóak felfogni. Ahelyett, hogy elgondolkoznának, hogy miért pocsék minden magyar gazdasági adat (ha éppen nem manipulálta azokat a KáderSH), azoknak esnek neki, akik erre próbálják felhívni a figyelmet. De semmi baj. Örülj, nemsokára jön a hétvégi kamat, tessék beírni az Excelbe! Az, hogy mit fog érni jövő év elején, ne érdekeljen, élj a mának. :)
Persze ezzel el lehet sütni, hogy ott van a "ha". Igen, mindig ott van a "ha", mert senki nem mer konkrét céldátummal 500-at mondani, csak sejtelmeskedni folyamatosan, és mindig belerakni a védelmező "ha" szócskát. Nézzetek hülyének mást! Aki kicsit is értelmes, és olvassa ezt a topikot, könnyedén átlátja hogy itt a közhangulat a forint árfolyam hatalmas zuhanását kívánja. Én meg mérsékelt vagyok, és néha az orrotokra koppintok, hogy esik-esik de csak úgy ahogy már sok-sok éve teszi ezt, és nem, nem rotyog emiatt a PMÁP, ahogy szintén Foscy olvtárs emlegette a napokban.
Nem bírják lefogni a Ft ot és kényszerzubbonyt adni lá... Randzséja = gumiszoba fali, bár a belmagasság picit magas... Igazán kéne már rá rakni valami stoppot, hát hogy lehet így költségvetést tervezni.. MISI!!! Mit is mondtál mennyi a sarokszám ?? 397 ? Akkor tegyétek oda de izibe!! aztán stoppot rá!
Az persze messzire vezető dolog mi az az "egyszerű". Van akinek a kvantummechanika, van akinek a dns-szerkesztés, van akinek az aláírása megalkotása is mission impossible. :D
biztos az én hibám infósként hogy a "ha akkor" (if X then ..., If Y then..., else... ) nálam egyértelműnek tűnik, de biztos az ő magas perspektívájából átlátta hogy hülyeséget beszélsz és pánikolsz/pánikoltatsz. Nem venném magamra hogy innen lentről megitéljem igaza van e.
"" Mindkettő jó, ahogy a 350 is, meg az 500 is! Mert itt forint van! ;D" Amúgy nem teljesen értem a logikát. Ha azt mondom minden devizában és munkajövedelem meg forintban miért is pánikoltat az euroárfolyam? (eltekintve az ország sorsa iránti érdeklődéstől) Amúgy meg: https://telex.hu/napirajz/2022/07/07/nem-er-annyit
Szovehertelmezes. Gyakorold. HA ebbop indul? Indult? Nem. Haladjunk tovabb,nincs latnivalo. Te gondolom ebbol ennyit lattal,h hiperbola,es mind meghalunk. Ez a te vilaglatasod,nem az enyem.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)