Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Kenyér ára 3,60 Euróban irgalmatlan Kenyér ára nincsen nyolcszáz Zsömleméret, csak jobban morzsál Kenyér ára nyolcszáz, jattal Vityának meg jet jár yachttal. Biztos tudnék még büntetni :D
https://www.youtube.com/watch?v=ywLwUxAz-W4 Hát na... jelenleg itt tartunk Gulyás katona mehet a darálóba mert nyíltan hazudott.. A teljes hovédség, a kibervédelem MA ezen a szinten áll. Ezért fizettek adófizetői pénzből milliárdokat.... az már valami. És ezek akarnak egy országot rendben tenni...
Én nem kérem a privilégiumot, köszi, de ha devizautalást tervez tudják a számom. A trumpuram az nem tudom eldönteni hogy valami koktél(/grog/puncs) vagy középföldén gondolkozzak.
Egyrészt igazad van, másrészt kabbe, harmadrészt reflexből futtatlak iróniadetektoron, negyedrészt is igazad van, ötödrészt meg el kell viseljetek amíg nagyonfórumadmin nem tesz ki. Ui: hogy a rákba engedte át neked a csúnya szót hiba üzenet nélkul? Dvel egybeírva nincs a blacklistben? Szóval kettőspontd.
Részemről az a hajó,elment, nagy resze még hármasnál (kösz fsoc a bogarat :D ) maradék a héten. Egyhavi fizunyi van bent az marad is már. Mondjuk dec eleje-közepe környékén tudnék élvezni egy 3xxet, akkor lenne váltogatnivalőm. Deal? :D Legalább ezügyben nem vakarőzok a 22:59es rendeletek miatt, már nem ért annyit a kamat mint a vakarőzás. Még egy gyors btc szármyalást mindenkinek aztán meglátjuk mit hoz a megtippelhetetlen január pmap,ügyben meg trumpi akar e valamit vagy csak a rivaldafény motiválta.
Amúgy nem akartam arra a megjegyzésre beírni, de így magunk közt: részemről megtiszteltetésnek veszem hogy megérdemelném a társaságot :D (Nyilván nem mindenki ugye, de részemről kösz a tudásmorzsákat is meg a hulyéskedést is. Érzelgősség off, és mielőtt kérdeznétek, legjobb tudomásom szerint nem vagyok rákos nem búcsüzkodom :D )
benne van a mostaniban is :) Brikka volt amúgy. Régi nicket inaktivitás miatt törölték azt hiszem. Legalábbis nem sikerült bejelentkeznem vele, és ha visszakeresek a forumokban, akkor látszik a válaszokból, hogy törölték.
Es ezt a sok barom szavazojuk soha nem fogja esszel felfogni,hogy mit is jelent ez valojaban. Az EU penzekrol meg ne is beszeljunk. De mindenki azt kapja,amit megerdemel,mi peldaul itt egymast allitolag. Bor,mámor,Eurhuf-topic.
"Néhány nappal a második Fidesz-kormány megalakulása után vezető politikusok, mint Kósa Lajos, Varga Mihály és Szijjártó Péter, kijelentették, hogy Magyarország államcsőd közeli helyzetben van. Az élénkülő világgazdasági környezetben, amikor a válság utáni időszak stabilizálódni látszott, ezek a nyilatkozatok váratlan pánikot keltettek: a forint árfolyama meredeken zuhanni kezdett. Vajon szakmaiatlanságról volt szó? Szándékosságról? Netán valami komolyabb háttérbeli indítékról? Szijjártó Péter a gazdasági elemzők véleményének teljesen ellentmondva kijelentette, hogy egy valuta árfolyamát nem lehet befolyásolni. A következő nap összehívott sajtótájékoztatóján azonban, ahelyett hogy megnyugtatta volna a piacokat, újabb kijelentéseivel tovább gyengítette a forintot. A Fidesz kormányzása alatt számos hasonló eset történt. Azok, akik ezekkel a piaci mozgásokkal és a nyilatkozatok időzítésével tisztában voltak, jelentős haszonra tehettek szert – az elmúlt 14 év során akár több ezer milliárd forintot is kereshettek a magyar valuta változékonyságán. A Magyar Nemzeti Bank éves jelentéseiben rendszeresen szerepelnek több száz milliárd forintos devizaárfolyam-nyereségek, amelyek közül sokat vissza nem térítendő támogatásként különböző célokra folyósítottak.
" https://www.youtube.com/watch?v=9BEHnZfODeY
Jó, de a rohadt brüsszel miatt mi vehetjük az olcsó orosz gázt, nálunk azért drága! A szemetek meg odahajőztatják maguknak a méregdrága amcsi palagázt aznőceánin, a holland gáztőzsdén persze hogy olcsó! A vérünket szívják! Mi tartjuk el az uniőt!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)