Persze, biztos hogy valamit lepniük kell, nem is ezt vitattam.
Csak azt hogy a napi 50 helyett a napi huszas kivételi limit akkorat segítene. Max pár hónappal elhüzza.
És pont a nagyobbakat szivatnák meg a kicsik meg egy nap alatt távoznak?
Hát nem tünik logikusnak.
Inkább a visszaváltási árfolyam meg az elfogadható új ajanlat keveréke.
Jórészt én már léptem még hármas kezdetű árfolyamnál és megy a többihez. A maradék ha lesz még jobb árfolyam szintén, de az már akkor se izgat nagyon ha limitelgetnek, vagy beragad valameddig.
Nov-decre terveztem a kiugrást január helyett, de okt23 előtt léptem, itt is bogarat tettek a fülembe. Meglátjuk, el tudom fogadni hogy borúlátó vagyok.
Csak azt hogy a napi 50 helyett a napi huszas kivételi limit akkorat segítene. Max pár hónappal elhüzza.
És pont a nagyobbakat szivatnák meg a kicsik meg egy nap alatt távoznak?
Hát nem tünik logikusnak.
Inkább a visszaváltási árfolyam meg az elfogadható új ajanlat keveréke.
Jórészt én már léptem még hármas kezdetű árfolyamnál és megy a többihez. A maradék ha lesz még jobb árfolyam szintén, de az már akkor se izgat nagyon ha limitelgetnek, vagy beragad valameddig.
Nov-decre terveztem a kiugrást január helyett, de okt23 előtt léptem, itt is bogarat tettek a fülembe. Meglátjuk, el tudom fogadni hogy borúlátó vagyok.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)