Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Az oké, hogy az átlag kereset 700 ezer, de 700 mi? Kedvenc viccem amikor a doki mondja a betegnek sajnos már csak 10, Beteg közbevág év? mire az orvos 9....
Nem a 0.4% a félelmetes inkább kicsit a 11-12% vevő miatt aggódom . Mi lesz velünk ha ők is eltünnek? Mit csinálunk a sok forinttal? Üzletelünk mindenkivel , de akkor az Afrikai miért nem veszi a forintot?
Milyen érdekes, hogy moonwalk jellegűen negatívmegyünk 380felé! még nem is vagyunk 2 egység esésben máma és nem is hozta vissza az elmúlt 2 nap "erejét". Nagy csuda van itt születőben! 401et simán elkapta! 400.801 +1.749 +0.44%
Ha a KSH n múlik biztosan, áltagkereset lassan 700 lesz... bár 2-3 éven belül az 1m is benne van... úgy fel lesz rúgva a Ft a holdra, hogy az lesz a következő magyar űrprogram... csak oda jeggyel...
Igen. Szerintem összetehetik a kezüket, ha a 2023-as -0,8% "plusz nullás" és a 2024-es 0-1% közötti újabb plusz nullás év után 2025 nullás lesz, amilyen visszaesés van már és amit várnak a németeknél. Német multik itthon már satuznak, munkaidő csökkentéssel próbálkoznak több helyen kirúgások helyett.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)